Navigáció

Főoldal Energetikai gerinc-korrekció

Eseménynaptár

<< November 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
1819202123
26272830 


Belépés

Energetikai gerinc-korrekció PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 14
ElégtelenKitűnő 

 

 Energetikai gerinc-korrekció és blokkoldás 

Gyermekeknek ingyenes gerinckezelés 

 


 

Egy rendkívüli képességgel megáldott médium várja

a gerincproblémás gyerekeket és felnőtteket

 

altAz ember tartóoszlopa és energetikai főcsatornája a gerinc, melynek egészségére kiemelt figyelmet kell fordítanunk. A gerincvelő valójában az agy meghosszabbodott nyúlványa. Létfontosságú szerveink és mozgásszerveink energiaellátásáért felelős szervünk a gerincoszlop, ahová minden szervünk be van kötve. Nagyon sok embertársunk, még gyerekek is nagy számban szenvednek gerincproblémáktól. Több oka is lehet annak, hogy a gerinc oldal irányba elhajlik. Az elhajlott gerinc legtöbbször csípő és lábeltolódásokat okoz, esetleg a vállak is eltolódnak. Ezek azonban csak a külső tünetek. A belső tünetek sokkal több gondot okozhatnak, mint ahogyan azt sokan gondolnák. Az elhajlott gerinc csigolyáinál energiablokkok keletkeznek, ami miatt szerveink nem kapnak egészséges impulzusokat és megbetegedhetnek. Ezért is fontos mindenki számára az, hogy gerince mindenféle blokkoktól mentes és lehetőleg anatómiai formájának megfelelő legyen.

 

alt

Olyan lehetőséget tudok most ajánlani mindenkinek a gerince újjáélesztésére, aminek hatásosságáról én magam is meggyőződtem.

Ez a médium képes 2-3 centis csípő- és lábeltolódással szenvedő embereken is segíteni, akár egy (vagy néhány) kezelés alatt, pusztán szeretetenergiával, mindenféle rángatást és fájdalom nélkül, ruhában.

Voltak esetek, amikor bénult végtagok is újra működőképessé váltak.

Ilyen hatékony kezeléseket tapasztalatom szerint igen kevesen csinálnak. Gyakorlatban tapasztalhatod, hogy valóban minden lehetséges.

Nagy örömömre szolgál, hogy ez a kezelés mostantól a Létezés Öröme Központban elérhető.

 

Gyerekek esetében szülői beleegyezés szükséges!

Bejelentkezés és bővebb információ az alábbi elérhetőségen:

Krisztics Ágnes +3620/ 447 2318 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.