Navigáció

Főoldal Írások Mátrix Ági írásai Valóságunk, teremtőerőnk és kommunikációnk

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

Valóságunk, teremtőerőnk és kommunikációnk PDF Nyomtatás E-mail

 

Valóságunk, teremtőerőnk és kommunikációnk


 

Drága Testvérem!

 

Ugye elméletileg mindannyian „tudjuk”, hogy minden lehetséges? 

A Te életedben hogyan nyilvánul ez meg? 

Mindig akkor jön a busz, amikor szeretnéd? Át tudsz menni a falon?

Tudsz vizem járni? És repülni? Sikerült megszabadulnod minden testi gondodtól? 

Halottat támasztottál már fel? Vagy volt olyan, hogy egy vak embernek visszaadtad a látását? 

El tudod fogadni, hogy mindez lehetséges valaki számára? 

Azt is, hogy Te képes vagy rá? 

Te a végtelen lehetőségek világában élsz? Vagy talán a saját kicsi behatárolt világodban, melyben a végtelen világnak abba a részébe zárod magad, amit a blokkjaid, félelmeid, hiedelmeid szabnak meg?

 

Ne érezd magad kényelmetlenül, hiszen úgy gondolom, mindannyian ezt tesszük! Képzeld el azt a képződményt, melyet a magad világaként behatároltál! Amit ebben látsz, számodra az a realitás. Mindenkinek van egy ilyen világa. Másokkal a közös rész valóságában értjük meg egymást. Mivel nagyban befolyásolja ezt a világot a gondolkodási szokás, fogalmi világ, melyben élünk, ezért a szokásos környezetünkben ez nem is mindig feltűnő. Egy nyelven beszélünk. Mégis, ha ugyanabban a történetben szerepelünk is, mindannyian másképpen éljük meg. Nem azért, mert az egyiknek igaza van, a másik téved. Tévedhetetlenül tudjuk, mi történt, mert NEKÜNK az a saját világunk szabályai szerint zajlott le. A másiknak egy másik története van ugyanarról. Nem azért, mert téved, hanem, mert egy másik világban más feltételezések, hiedelmek, behatároló gondolatok adják a játékszabályt.

 

Aki fél a kutyáktól, annak a világában tényleg csakis számára veszélyes kutyák léteznek, mert az ő világába ilyen szabályrendszert alkotott a félelmével. Akinek kevés az önbizalma, nem lesz képes olyan dolgokra, amiket nem hinne el magáról. Mivel nem hiszi, nem teszi, így igazolva önmagát. Ha úgy gondolod, hogy ellenséges a világ, mindenben megtalálod a bántást, pedig ugyanebben a történetben a szeretetet és támogatást is megláthatnád. Attól a gondolattól fogsz szenvedni, amit a veled történtekről TE megalkottál. Reakcióddal befolyásolod a történet folytatását, így igazolva a feltételezésedet, akár kellemes, akár fájdalmas számodra. Addig kínozod magad a saját világodban, magadnak gyártott pokollal, amíg tudatossá nem válik a saját teremtésed folyamata, és meg nem változtatod, mit is teremtesz magad számára.

 

Hogyan segíthetjük ebben magunkat és egymást?

 

Amikor szeretettel, nyitottan kommunikálunk, tényleg kíváncsiak vagyunk a másik világára, kitágítjuk a sajátunkat annyira, hogy részben befogadjuk az övét, ezáltal növelve a közös részt, növelve a megértést és együtt érzést. Ekkor van esélyünk rá, hogy ami velünk történt, azt más látásmóddal is megvizsgáljuk. Ha megvan bennünk a szándék arra, hogy megismerjük a másik valóságát, kiderülhet, hogy nem csak az eddigi módon értelmezhetjük, élhetjük át, amit megéltünk. Óriási rácsodálkozással járhat megismerni a másik valóságát. Ezzel magunknak adunk új esélyeket. Így táguló világunk új lehetőségeket kínál a teremtésre. Más értelmezések, lehetőségek elfogadása, a nyitott, együtt érző, kíváncsi kommunikáció, az ítélkezéstől való tartózkodás tágítja saját világunk határait. Teremtőerőnket rohamosan növeli.

 

A bezárkózás, amikor én már BIZTOSAN TUDOM mi történt, ki milyen, és mit, hogyan KELL, egyre szűkebb és szűkebb világba határol be, és saját gondolkodásod börtönébe zár. A kommunikáció - az információk és energiák áramlása - maga az élet. Minél szélesebb csatornát nyitsz, annál gyorsabban tágulhat valóságod, nőhet teremtő erőd. Annyit és azt tudod megteremteni, ami megtörténhet a TE valóságodban. Az Univerzumban nyüzsögnek körülötted a lehetőségek, de csak azokat látod meg, melyek a saját határaidon belül vannak.

 

Ez az én valóságom.

 

Kívánok sok nyitottságot, sok AHA élményt, hogy minden ellenségedről megtudd, hogy barát, és sosem volt más, és hogy hitrendszered a Mennyországot teremtse meg Neked!

 

Ölellek Ági