Navigáció

Főoldal Írások Mátrix Ági írásai A csodák

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

A csodák PDF Nyomtatás E-mail

A Csodák


 

Mit nevezünk csodának?
Amit nem értünk, ami nem szokványos, ami nem úgy történik, ahogyan a kollektív tudat elvárásai diktálják.

CSODÁK VANNAK. Méghozzá egyre gyakrabban találkozhatunk velük.
Ha olvasol a kvantumgyógyítás vagy információs gyógyítás alkalmazásáról, - mint Pl. Richard Bartlett: Mátrixenergetika, Csodák fizikája, Frank Kinslow: Az azonnali gyógyulás titka, Kvantumszinkronizáció c. könyveiből - meggyőződhetsz  arról, hogy vannak köztünk olyanok, akik csodákat képesek „létrehozni”. Bár ezek a könyvek is azt sugallják, hogy erre mindenki képes, mégis sokan arra a következtetésre jutnak, hogy ez a kiválasztottak született képessége, vagy tanult varázslás.

Amint találkozol ezekkel a történetekkel a csodálatos változásokról, természetesen felmerül benned a kérdés, hogy a Te problémáidat is el tudná-e „varázsolni” egy kvantumgyógyító.

Ha valóban az a szándékod, hogy változást kívánsz, és ezért a gondolataidon, hozzáállásodon változtatni is hajlandó vagy, akkor érdemes kipróbálni ezt a nagyon hatékony módszert!
Azt javaslom, hogy elvárások nélkül, a változás szándékával, kíváncsian engeded, hogy bármi megtörténhessen! Utána figyeld, mi változott a kezelés hatására a testedben, érzelmeidben, az életedben. Fogd fel úgy, mint amikor egy új ételt ízlelsz meg! Csak engedd, hogy megérintsen valami új!

 

TE IS KÉPES VAGY LÉTREHOZNI CSODÁS VÁLTOZÁSOKAT!

Minden ember Isten egy kicsiny szikrája, egy darabka az Isteni forrásból, melynek teremtőereje benned is megvan, akár hiszed, akár nem, akár tudatosan használod, akár tudattalanul teremtesz.

Meg szokták kérdezni ilyenkor, hogy akkor Én is megtanulhatom?
Nem kell tanulnod, hiszen ősi tudásod ez, melyre csak emlékezned kell ahhoz, hogy tudatosan használd.

Mitől függ a teremtőerőd? Ez egy rendkívül összetett kérdéskör. Röviden én azt mondanám, a pillanatnyi tudatszintedtől, az erre az életre tervezett feladatodtól, előző életekből hozott tapasztalataidtól.

Mit tehetsz ezért? Kibotakoztathatod a hozott lehetőségek minél szélesebb körét tanulással, blokkjaid oldásával, meditációs gyakorlással, együttérző, szeretetteljes életvitellel.

 

CSODÁK VANNAK, de a csodák elvárása nem segíti a találkozást velük. A Jézus Krisztus Szupersztárnak az a jelenete jut eszembe erről, amikor Heródes Jézustól követeli, hogy bizonyítsa be csodatévő erejét. Jézus csak nyugodtan áll és nézi. Neki nincs szüksége rá, hogy bizonyítson.

Én úgy hiszem, hogy mindenkinek a lelke/Isteni Énje dönt, milyen változásra van felkészülve. Ennek megfelelően történik éppen kisebb-nagyobb fizikai-érzelmi-élethelyzetbeli változás.

 

Hogy pontosan mi is történik ilyenkor? Rengeteg többé-kevésbé tudományos magyarázat született erre. Én azt gondolom, még igazán senki sem tudja megmagyarázni.

 

„MŰVELD A CSODÁT, NE MAGYARÁZD!”

 

A "KvantumMátrix Átalakítás - 2 pont" adományos szellemi műhelyfoglalkozásokon - melyeken az elméleti és gyakorlati kérdéseket is megbeszéljük - segítünk emlékezni képességeidre.

Az ingyenes élménybemutatók és a műhelyfoglalkozások iránt érdeklődhetsz

Krisztics Áginál 0620 447 2318 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.