Navigáció

Főoldal Írások Mátrix Ági írásai Megújulás Égen-Földön és bennünk

Eseménynaptár

<< Május 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223
2728293031  


Belépés

Megújulás Égen-Földön és bennünk PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

 

Megújulás Égen-Földön és megújulás bennünk


 

 

A Karácsony a Földön a Fény újjászületésének ünnepe. Ennek kapcsán kissé elgondolkodtam, mi is ez a Fény, és kik is vagyunk mi emberek?

Hogyan definiálom én Istent?
A legmagasabb rezgés. Tiszta Fény, tökéletes szeretet.
Minden, ami kívül és belül van ennek a tiszta szeretetenergiának a sokféle megnyilvánulása.

Ez a szeretetenergia elkülönített magában különböző jellemzőket, hogy meg tudja tapasztalni őket.
Ettől van akkora sokféleség. Hiszen ugyanazt ugyanúgy nem érdemes többször megteremteni tapasztalatszerzésnek.

Így tehát létrehozta a különböző aspektusok elkülönülése a különböző angyali lényeket, mindegyiket külön megtapasztalás céljával. Különböző kísérletek indultak, különféle univerzumok jöttek létre, melyekben ezen lények meg tudtak testesülni, vagy test nélkül más, nem anyagi formákban hatással lehettek más lényekre. Ilyen lények vagyunk mi emberek is, és ilyenek a csillagok, bolygók és holdak is. Ezek különféle fizikai testek, melyekben angyali lények kipróbálják a létezést, és a szeretet és életöröm megtapasztalását.

Kissé bonyolítja a modellt, hogy azt gondolom, könnyen lehetséges, hogy egy ilyen Fénylény párhuzamosan többféle tapasztalatban is részt vesz, így többféle megnyilvánulással is rendelkezhet, melyek különböző univerzumokban is létezhetnek, különféle formákban.

Meggyőződésem szerint, Te is saját döntésed alapján vállaltad, hogy egy kísérletben veszel részt itt a Földön, mely sokféleképpen megközelíti azt, milyen, amikor egy angyali lény elfelejti eredeti képességeit. Érdekes tapasztalásokat szereztünk minden helyzetet sok millióféleképpen eljátszva.
Úgy képzelem, mint egyfajta szembekötősdit, ahol egészségesen látó gyermekek azt próbálgatják, milyen, ha a látásukra nem támaszkodhatnak. Utána boldogan veszik le a kendőt, hiszen teljesen természetes képességük a látás.

Valami hasonló történik itt a Földön most az Új Föld születésekor. Aki úgy dönt, hogy már eleget tapasztalt és befejezte a játékot, újra boldogan magához veszi eredeti – de egy ideig nem használt – képességeit. Akik még bekötött szemmel botorkálnak, azok is támaszkodhatnak majd a segítségére, ha akarják.

Sokan arra számítunk, hogy a Karácsony - az újjászületés ünnepe - idén soha a Földön eddig nem látott óriási lehetőséget hoz az embereknek és a Földnek egy hatalmas megújulásra, magunkra ismerésre. Ez nem egy múló pillanat, hanem egy ajtó kitárulása, melyen ezen túl az mehet át, aki el tudja fogadni magáról, hogy szeretetteljes, szeretni való és értékes, saját maga és a többi ember, valamint egyéb lény is. Aki elhiszi, hogy megérdemli, hogy a Paradicsomban éljen, az megtalálja.

Mire számítok a kapun túl?
Eddig elrejtett, elnyomott képességeink aktiválására, nagyobb teremtőerőre és kreativitásra, a fizikai test megfiatalodására, regenerálódására, egymás és önmagunk Angyali mivoltának teljes felismerésére, nagyobb érzelmi kiegyensúlyozottságra, gyorsabb fejlődésre, hatékonyabb döntésekre, a tudatalatti befolyások tudatossá válására, önmagunk nagyobb szeretetére és elismerésére, az egymás iránti szeretet, és kedvesség egyre jellemzőbbé válására, hiszen tudatosodik, hogy egyazon energia különböző megnyilvánulásai vagyunk mi emberek, állatok, növények, kristályok, bolygók, angyalok és egyéb lények.

 

Boldog megújulást kívánok, szeretett Fénytársam!

Krisztics Ági