Navigáció

Főoldal Írások Mátrix Ági írásai A 2 (-3-4) pontos lélekinformatikai módszerekről

Eseménynaptár

<< Május 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223
2728293031  


Belépés

A 2 (-3-4) pontos lélekinformatikai módszerekről PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A  2 (-3-4) pontos lélekinformatikai módszerekről

            KvantumMátrix Átalakítás – Cranioszakrális biodinamika


 

Sok úton, sok formában kerültek hozzánk, a még mindig újdonságnak számító, a tiszta tudatban megnyilvánuló végtelen lehetőségeket kínáló 2 (vagy 3-4) pontos módszerek. Ilyenek pl. Dr Richard Bartlett Mátrixenergetika nevű 2 pontos, Dr Frank Kinslow Kvantumszikronizációnak elnevezett 3 pontos technikája is. Ne feledkezzünk el azonban arról, hogy magyarországon Biegelbauer Pál már az 1990-es években tanította a Fényadást, mely lényegében ugyan ez az eszköz nélküli módszer, mely egyedül a Feltétel Nélküli Szeretet/ Tiszta Tudat terét tartva engedi, hogy a kezelt lény teste-lelke maga találja meg saját egyensúlyát. A technikai részletek kisebb-nagyobb eltéréseitől eltekintve mindig ugyanarról van szó. Esetleg a magyarázó szöveg más, de a közös gyökér eléggé szembetűnő. Egyszerűen több magas rezgésű ember, akiket foglalkoztatott a kérdés, hogyan segíthetnének társaikon, szolgált csatornaként, hogy megmutassák nekünk, mindannyian magunkban hordozzuk a szeretet képességét, mellyel úgy segíthetünk más lényeknek, ahogyan azt az ő lelkük kívánja.

Mindezeknek a magadban való felfedezéséhez és a saját módodon való alkalmazásához segítség a KVANTUMMÁTRIX ÁTALAKÍTÁS tanfolyam, melyen nem új ismeretek szerzése a cél, hanem az, hogy megtapasztald, amire mindig képes voltál, de nem egészen voltál még tudatában. Ingyenes élménybemutatóinkon – minden pénteken 18h-tól - rövid beszélgetés után saját tapasztalatot szerezhetsz arról, hogyan történik a kezelés, és milyen hatással van Rád személyesen, valamint felteheted kérdéseidet.

Ennek a lélekinformatikai családnak egy speciális formája a CRANIOSZAKRÁLIS BIODINAMIKA, mely a modern orvostudomány/ biológia és a kvantumfizika kutatásait – mely szerint testünk (és a természetben minden más is) egy élő, pulzáló, dinamikus egyensúlyra törekvő intelligens rendszer. Ezzel szinkronban az oszteopátia egy speciális 2-4 pontos technikát fejlesztett ki, mely bizonyos pontokon megérintve a testet ott, ahol pulzálása leginkább érzékelhető (főképp a csontok a csontok és szövetek), engedi a tiszta tudat/ szeretet által magától létrejönni a szükséges és éppen időszerű változásokat.

Többet tudhatsz meg ezekről a szelíd, mégis hatásos módszerekről honlapunkon és pénteki élménybemutatóink során.

Teremtő Tudat Egyesület - Létezés Öröme Központ
Bp. II. Lövőház u. 29. I/3


Szívesen válaszolunk egyéni kérdéseidre!