Navigáció

Főoldal Írások Mátrix Ági írásai A 2 (-3-4) pontos lélekinformatikai módszerekről

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

A 2 (-3-4) pontos lélekinformatikai módszerekről PDF Nyomtatás E-mail

A  2 (-3-4) pontos lélekinformatikai módszerekről

            KvantumMátrix Átalakítás – Cranioszakrális biodinamika


 

Több úton, különböző formákban kerültek hozzánk, a még mindig újdonságnak számító, és végtelen lehetőségeket kínáló 2 (vagy 3-4) pontos módszerek.

Ilyenek pl. Dr Richard Bartlett Mátrixenergetika nevű 2 pontos, Dr Frank Kinslow Kvantumszikronizációnak elnevezett 3 pontos technikája is.

Ne feledkezzünk el azonban arról, hogy magyarországon Biegelbauer Pál már az 1990-es években tanította a Fényadást, mely lényegében ugyan ez az eszköz nélküli módszer, mely egyedül a Feltétel Nélküli Szeretet/ Tiszta Tudat terét tartva engedi, hogy a kezelt lény teste-lelke maga találja meg saját egyensúlyát. A technikai részletek kisebb-nagyobb eltéréseitől eltekintve mindig ugyanarról van szó. Esetleg a magyarázó szöveg más, de a közös gyökér eléggé szembetűnő.

Olyan magas rezgésű emberek, akiket foglalkoztatott a kérdés, hogyan segíthetnének társaikon, szolgáltak csatornaként, hogy megmutassák nekünk, mindannyian magunkban hordozzuk a szeretet képességét, mellyel úgy segíthetünk más lényeknek, ahogyan azt az ő lelkük kívánja. A különböző csatornákon más formában érkeztek meg hozzánk az üzenetek.

Mindezeknek a magadban való felfedezéséhez és a saját módodon való alkalmazásához segítség a "KVANTUMMÁTRIX ÁTALAKÍTÁS - 2 PONT" tanfolyam, melyen nem új ismeretek szerzése a cél, hanem az, hogy megtapasztald, amire mindigis képes voltál, de nem egészen voltál még tudatában.

Ingyenes élménybemutatóinkon – minden pénteken 18h-tól - rövid beszélgetés után saját tapasztalatot szerezhetsz arról, hogyan történik a kezelés, és milyen hatással van Rád személyesen, valamint felteheted kérdéseidet.

Ennek a lélekinformatikai családnak egy speciális formája a CRANIOSZAKRÁLIS BIODINAMIKA is. Ez a modern orvostudomány/ biológia és a kvantumfizika kutatásait alkalmazza, mely szerint testünk (és a természetben minden más is) egy élő, pulzáló, dinamikus egyensúlyra törekvő intelligens információs és energetikai  rendszer. Ezzel szinkronban az oszteopátia is egy speciális 2-4 pontos technikát fejlesztett ki, mely bizonyos pontokon megérintve a testet ott, ahol pulzálása leginkább érzékelhető (főképp a csontok és szövetek), engedi a tiszta tudat/ szeretet által magától létrejönni a szükséges és éppen időszerű változásokat.

Többet tudhatsz meg a gyakorlatban ezekről a szelíd, mégis hatásos módszerekről pénteki élménybemutatóink és tanfolyamaink során.

 

Itt érdeklődhetsz: Krisztics Ágnes 0620 447 2318 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.