Navigáció

Főoldal Írások Munkatársaink írásai Kvantum-biológia

Eseménynaptár

<< Január 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
232425262728
3031     


Belépés

Kvantum-biológia PDF Nyomtatás E-mail

 

      Flaskár Ildikó - Teremtő Tudat Egyesület

          Kvantum-biológia

Az emberi létezés kvantumfizikán és biofizikán alapuló forradalmian új megközelítése


 

 

Hogyan alkalmazható mindez az életünkben?

Egyre több könyv és tanulmány lát napvilágot arról, hogy létezik egy testen belüli valamint a térben lévő, strukturált energetikai és információs háló, amely az általános egészségi állapotunkat és jólétünket, érzelmeinket, pszichés és lelki állapotunkat egyaránt befolyásolja. A kutatókat az motiválta, hogy megtalálják a biológiai élet átfogó magyarázatát, és befoltozzák az emberi lét kémiai modelljén lévő számos lyukat. Hiszen ma már mindannyian érezzük, tudjuk, hogy többek vagyunk, mint kémiai vegyületek egyszerű gyűjteménye.

Az alap orvosi biokémia azt kutatja, hogy az atomok hogyan alakulnak molekulákká, és hogy ezek a molekulák hogyan lépnek, látszólag csupán kémiai, kölcsönhatásba az élő szervezetben. Amit a kémia azonban nem mutat ki, hogy ezek igazából hogyan és miért történnek.

A kvantumfizika már értelmezi az atomok közötti információátvitelt. A biofizikusok pedig az atomi információátvitel magyarázatát kiterjesztették a biológiai szervezetekre, és kimutatták, hogy ez hogyan hozza létre az élet létfontosságú összetevőit.

E vizsgálatok szerint létezik egy specifikus, információ alapú bio-mező (morfogenetikus mező vagy Mátrix), amit Emberi testmezőnek, angolul Human Body-Field-nek hívnak. Ez a mező integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezetet. A biofizikusok azt kutatják, hogy ez az információátvitel miként valósítja meg, hogy az élettelen kémiai vegyületek élő szervezetté szerveződjenek.

“Az élő matrix” című film számos kutatót megszólaltat ebben a témában. Véleményem szerint az ebben bemutatott felfedezéseket és tudományos kísérleteket mindenkivel meg kellene ismertetni. Elsősorban legalább azokkal, akik arra tették fel az életüket, hogy másokat segítsenek, legyenek akár orvosok, akár alternatív segítők.

A filmben szerepel egy sejtbiológus, Dr. Bruce Lipton is, akinek Tudat, a belső teremtő című könyvében részletesen szó esik arról, miként cserélnek információt a sejtjeink, ennek hatására miként módosulhat akár a DNS is. Ír arról is, milyen méltánytalanul, sőt degradálóan kezelt történés a valójában akár csodákra is képes Placebó hatás. Egy jónevű térdsebész 2002-ben publikálta egy tanulmányát arról a kísérletéről, melyben több csoportra osztott és megműtött betegeiből ugyan olyan arányú gyógyulást mutattak azok is, akik a bőrükön ejtett bemetszések miatt, csak azt hitték, hogy műtve voltak, mint azok, akiket valóban megműtött.

A film másik kutatója Peter Fraser pedig arról beszél, hogy több mint 25 év kutatásának eredményeként, hogyan fejlesztette ki azt a rendszert, mely egyfelől a kvantumelmélet és a biofizika, másfelől a keleti orvosi szemlélet szintéziseként, mérhetővé és alkalmazhatóvá teszi az információátvitelt a biológiai rendszerekben. Ez a  NES mérés, mely több mint 145 testmező paramétert tesz láthatóvá, ezáltal azonosíthatók azok, az egyes szerveket érintő csökkent energiaszintek és zavart információs útvonalak, amelyek összefüggésben állnak a fiziológia minden fontosabb területével.

–          A Föld mezőivel való összehangoltság minősége (polaritás, geopatikus, mágneses mezők, stb.)

–          A 16 fő szerv és a testrendszer valamint a 12 meridián és a belső szervek közötti kommunikáció egyensúlya

–          A metabolikus (anyagcsere) folyamatok, az izomzat és csontrendszer, méreganyagokra (toxinokra) vonatkozó érzékenységek

–          Érzelmi egyensúly, agyterületenkénti állapot feltérképezése, az újmedicina tükrében (Dr. Ryke Geerd Hamer  nyomán).

 

  Dr. Hamer szerint  szigorú természettudományos feltételeknek megfelelően is megállapítható, hogy az ún. megbetegedés csak érzelmi konfliktus következtében alakul ki, és az elváltozásnak (biológiai) értelme van! A túlélést és fajfenntartást elősegítő értelme. Egy különleges konfliktushelyzetben, egy megoldhatatlannak tűnő stressz-helyzetben, ahol érintettnek (szenvedő alanynak, netalán áldozatnak!) érezzük magunkat, szervi elváltozással reagálunk!

 

Saját világunkat tehát minden szinten mi magunk teremtjük, érzelmeink és érzeteink által, a szívünkön keresztül kommunikálva és áramoltatva az információt, a Sejtek, az Emberi testmező és a Mátrix között.

 

Az adott terület iránt érdeklődőket, valamint azokat, akik a gyakorlatban is szeretnék alkalmazni a holografikus információkat személyes fejlődésük és változásuk érdekében szeretettel várjuk klubnapjainkon.

 

Tiszta szívvel és szeretettel

Flaskár Ildikó  egészségfejlesztő terapeuta, parapszichológus

Tel: +36 30 921 1612

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

http://shen-terapia-lelekmasszazs.blogspot.hu

Teremtő Tudat Egyesület  – Létezés Öröme Központ

Budapest, II. Lövőház u. 29. I./3.