Navigáció

Főoldal Írások Munkatársaink írásai Élővércsepp analízis

Eseménynaptár

<< November 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415
1920
262728  


Belépés

Élővércsepp analízis PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Bátori Lajos: Élővércsepp analízis


 

Testünk egyik legnagyobb információs rendszere a Vér, mely bennünk csörgedezik. Olyan, mint egy könyvtár a szakavatott szemeknek. Látható bizonyítékokat találunk benne, hogy a szervezetünk igen is él. Meg lehet állapítani, hogy milyen állapotban van. Milyen betegségek gyötrik a testet, mely a vérből alakult ki.

Hogy mi mindenről árulkodik egyetlen csepp vérünk?

- vitaminok és ásványi anyagok hiányáról
- érrendszer működőképességének gyengüléséről
- sav-bázis egyensúly eltolódásáról
- baktériumok paraziták Candida jelenlétéről
- salakanyagok felhalmozódásáról
- emésztőrendszer: máj, vese, belek csökkent működéséről
- érelmeszesedés, trombózis kialakulásának korai jeleiről
- oxigénellátás aktuális állapotáról
- daganatos elváltozásokra utaló jelekről
- nehézfémek okozta mérgeződésről

 

A vércseppanalízis olyan új dimenziós diagnosztikai eljárás, amely sötétlátóteres mikroszkóppal és a hozzákapcsolt kamerával egy monitoron keresztül a testünkben áramló vér egyetlen cseppjén keresztül mutatja a vér alakos elemeinek működését. Segítségével lehetővé válik bizonyos betegségekre utaló zavarok, elváltozások megfigyelése, amely hiányállapotokról, felhalmozódásokról mesél az „élő vérben” mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.Lehetségessé válik olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése, a fertőzésekre való hajlam.A vizsgálat igen nagy előnye, hogy olyan testre szabott terápiás tervet lehet készíteni, ami a beteg szervezetének sajátos szükségleteihez igazodik.

A hagyományos vérvizsgálati módszerek kémiailag módosítják a vérből vett mintát, és annak mennyiségi mutatóit határozzák meg. Ezzel szemben az élővércsepp analízis kezeletlen vérmintát vizsgál, amely nem változtatja meg a vér szerkezetét, kémiai összetételét.

 

Jól tudjuk, hogy a vér az egészség és a betegség hírnöke, gyakran már azelőtt jelzi, hogy valami nem stimmel, mielőtt a baj megjelenne.  Az Enderlein-féle vérvizsgálat speciálisan világított mikroszkóppal történik, a szerkezettel kapcsolatban álló számítógép képernyőjén a kép 1200-szoros nagyítása látható, így az orvos és a beteg is még alaposabban megvizsgálhatja a részleteket, tanulmányozhatja a vörösvérsejtek, fehérvérsejtek alakját, formáját, alcsoportjait, változatait, mozgását, a plazma működését, az anyagcseretermékek és a mikroorganizmusok fajtáját, a nemkívánatos baktériumokat és gombákat, illetve a felhalmozódott fehérjék, savak, kristályok jellegzetességeit.

A vörösvérsejtek torzulásán, alakváltozásán keresztül kimutatható például a tápanyagok, ásványok hiánya, a sav-bázis háztartás eltolódásainak indirekt jelei, a véralkotók formájának megváltozásajelzi a fokozott oxidatív stresszt (szabadgyök vagy már fennálló probléma állhat a háttérben – mivel a vér többnyire tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek felelősek a betegségek kialakulásáért. A tünetek jelentkezése előtt a vérben már láthatók olyan eltérések, anyagok, kórokozók, amelyek korai felismerése után az időben megkezdett kezelés segítségével és életmódváltással a komolyabb betegségek megelőzhetők vagy célzottabban kezelhetők.

A kiváltó okok, melyek a vér minőségi változását eredményezhetik, legtöbbször a helytelen táplálkozás, társulva a betegségeket előidéző olyan civilizációs tényezőkkel, mint a stressz, a mozgáshiány, a rossz keringés, a salakanyagok felhalmozódása, elektroszmog és az oxigénhiány. De nagy szerepet játszik a belső miliő megváltozásában a környezetszennyezés vagy a toxikus anyagok, nehézfémek lerakódása, meg a savasodás is a szervezetben. Rontja a képet a hiányos emésztés, a rossz felszívódás s az élvezeti szerek fogyasztása.

Mit jelent a sötétlátóteres technika?Hagyományos mikroszkópos vizsgálatnál fehér háttér előtt fekete foltként jelennek meg az alakos elemek.
A sötét látóteres mikroszkóppal végzett élővércsepp analízis, a vér minőségi vizsgálata. Egy speciális megvilágítással érjük el a láthatóságot, mert a vércseppet polaroid kondenzorból érkező fénysugárral világítjuk meg, úgy hogy a fénysugarak kívül esnek az objektív látószögén, így a látótér sötét marad. Az objektívra azok a fénysugarak jutnak be, amelyek a tárgy korpuszkuláris részecskéin törést szenvednek. A vizsgálatot kérő egy monitoron követheti a kapott információ által egészégi állapotát, vércseppjének önálló életét, az élő mátrixot.

Az ujjbegyből vett egyetlen kis vércsepp szükséges csupán, melyet speciális, sötétlátóteres mikroszkóppal vizsgálják, festés nélkül, akár 1200-szoros nagyításban. Már az első pillantás felvilágosítást ad a szervezet sav-bázis egyensúlyáról és fehérjeháztartásáról. A máj, a vesék és a belek terheltsége is azonnal felismerhető, sőt az immunrendszer összteljesítménye is nyomban megítélhető. És mivel a mikroszkópos vizsgálat órák múlva, vagy akár másnap is megismételhető, a vérben végbemenő változások és azok sebessége is jól nyomon követhető.

 

Kiknek ajánlott a vércsepp analízis vizsgálat (az alábbi betegségek esetén ill., ha közeli hozzátartozó érintettsége esetén):

 • magas vérnyomás
 • érrendszeri betegség
 • cukorbetegség
 • elhízás
 • magas vérzsír szint
 • autoimmun betegség
 • köszvény
 • ízületi megbetegedés
 • allergiás megbetegedés

Az alábbi tünetek jelentkezése esetén:

 • hasi diszkomfort
 • haspuffadás
 • székrekedés
 • rendszertelen székletürítés
 • gyomorégés
 • alvászavar
 • fáradékonyság
 • gyakori fejfájás
 • hangulatzavar
 • idegesség
 • bőrproblémák
 • visszatérő fertőzések ( nőgyógyászati, urológiai, légúti )
 • fokozott izzadás
 • súlyproblémák
 • ízületi panaszok

Bátori Lajos Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. +3670 385 2264