Navigáció

Főoldal Írások Közvetítések Igaz Önvalód és Áramlástan

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

Igaz Önvalód és Áramlástan PDF Nyomtatás E-mail

JolÉva közvetítés 2012. 01.29.

 

Igaz Önvalód

 

Ahogy átadod magad Igaz Önvalódnak teljesen leegyszerűsödik a világon minden.

Pontosan tudod, ki vagy, mi a dolgod, és teszed is azt. Egy szemernyi kétség sincs benned, amikor cselekszel. Ebben az állapotban a lehető „legjobbat” tudod megvalósítani, mert megengeded, hogy Isteni Én-ed rajtad - azaz fizikai én-eden – keresztül nyilvánuljon meg.

Amikor nem állsz ellen a Belső Vezettetésnek olyan, mint mikor egy folyó sodrását követed.

Nehézségek akkor keletkeznek, ha árral szemben akarsz haladni, azaz megtagadod Isteni Én-ed.

Mint a példa is mutatja, életetek nehézségeit ti magatok állítjátok elő azzal, hogy az Élet Ritmusának Táncát megtagadjátok azzal, hogy kívülre figyeltek, és ott keresitek a megoldást.

A megoldás mindig is bennetek volt, és bennetek is marad mindörökre, Ez az Én ajándékom Nektek. Csak használnotok kell.

Ahogy szép fokozatosan rácsatlakoztok erre a Belső Vezettetésre, nemcsak Ti magatok változtok, hanem minden és mindenki a környezetetekben is.

Elszaladhattok ez elől a csodálatos feletek elől, meg is tagadhatjátok, hiszen megadtam Nektek a szabad választás lehetőségét, de előbb utóbb saját magatoktól rájöttök, mi a jó nektek.

Amikor ez bekövetkezik, és szilárdan rákapcsolódtok Igaz Önvalótokra, már senki és semmi nem zavarhatja meg Isteni Én-ed abban, hogy rajtad keresztül munkálkodjon minden élőlény javára.

 

Áramlás –tan

 

Az energiákat úgy alkottam meg, hogy azok természetüknél fogva szabadon áramoljanak a térben, de az emberi ill más élő szervezetekben is.

Amikor ez a szabad áramlás bármi oknál fogva elakad – ez olyan, mint mikor a folyóitokat felduzzasztjátok – előbb utóbb annyi víz gyűlik össze, hogy gátszakadás lesz, ha nincs zsilip beépítve.

 

Nálatok embereknél ez a gátszakadás kétféle módon jelenik meg: kifelé irányuló, agresszió, mások leigázása stb, vagy befelé irányuló, mint depresszió, negatív önértékelés stb. Azt hiszitek, ezeket valaki, vagy valami okozza, pedig csak a bennetek megrekedt energiák törnek ki, és manifesztálódnak a világban.

 

Tehát valóban mindent Ti teremtetek, ami bennetek és körülöttetek van. Ha ezt megértitek, a jövőben minden probléma esetén csak arra keresitek a választ: mit kell magamban egyensúlyba hoznom?

 

Amikor egyensúlyban vagytok, és engeditek áramolni a dolgokat, a külső és belső negatívságokat egyszerűen csak tudomásul veszitek minden ellenállás nélkül, de mivel éber a tudatod, ítélkezés helyett felteszed a kérdést önmagadnak: mire tanít, miért ezt a megtapasztalást választottam, van-e ezzel feladatom, és ha igen, mi az stb.

 

Minnél több ember választja ezt a megoldást, annál könnyebben következik be az energiaszint/tudat váltás.

 

Ennek következtében az emberek nagy része elfordul a médiáktól, akik ha életben akarnak maradni, meg kell tanulniuk a jó híreket és a magasabb rezgéseket közvetíteni.

Ezt akár 2012 évben is elérhetitek, ha megfelelő számú lélek csatlakozik Isteni Önvalójára.