Navigáció

Főoldal Munkatársaink Munkatársaink Burján Erzsébet Borbála - Atlantiszi számmisztika

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

Burján Erzsébet Borbála - Atlantiszi számmisztika PDF Nyomtatás E-mail

Burján Erzsébet Borbála 

Atlantiszi számmisztika tanfolyam - Egyéni numerológiai elemzés


 

alt

Életem során többször módosítottam pályát. Férfiszabóként kezdtem,majd a dajkaképzőt elvégezve folytattam az utam. Dajkaként dolgoztam egy Népművészeti és Kézműves óvodában, mellette kezdtem el a masszázs iskolákat látogatni. 

 

Tanultam módszereket, terápiákat népi gyógyászatot, és azokat összehasonlítva, összegyúrtam úgy, ahogyan azt a saját belső érzéseim diktálták, majd alkalmaztam azt a hozzám fordulóknál, eredményesen.

A munkám során azt tapasztaltam, hogy a hagyományos masszázzsal, nehezebben értem el pozitív eredményt, ezért alakítottam ki a saját módszeremet, amely a testünk valamennyi rendszerére hat, javítja az általános működésünket, ugyanakkor a konkrét panaszokat is enyhíti, vagy akár meg is szüntetheti.

Mivel mindenki egyedi, így személyre szabottan alkalmanként döntök arról, hogy mikor, melyik módszert, milyen kezelési technikát alkalmazok.

 

Kicsi gyermekként hatalmas traumákon mentem keresztül, mégis minden nehézség ellenére tudtam, hogy a Jóisten szeret. Tisztában voltam azzal, hogy nem csak test, hanem attól jóval több vagyok és vagyunk.

Szoros kapcsolatban voltam és vagyok a Teremtővel. Mindig is érdekelt az EMBER egésze és autodidakta módon tanulmányoztam azt, mindaddig amíg 2007-ben egy transzcendens élmény hatására a spirituális tanítások felé fordultam. Azóta is folyamatosan tanulok és örülök, ha a tudástárba még több kerül. Szerencsés vagyok, mert mindig nagyszerű emberektől tanulhattam.

 

Radiesztézia, energiák irányítása és velük való kezelés, szellemtan, masszázsalapok, csontrakás, inrakás, reflexológia, népi gyógyászat, szelllemgyógyászat, metamorfmasszázs, kvantum-mátrix átalakítás, diapozítív masszázs, numerológia, keleti jantra, svédmasszázs, nyirokmasszázs.

Az életerő nincs bezárva az emberbe, hanem sugárzik benne és körülötte, mint egy fénnyel teli gömb.
Paracelsus

 

Szeretettel várlak számmisztikai elemzésre önismerettel vagy a téged éppen foglalkoztató témával kapcsolatban,

és - ha hívást érzel - numerológia tanfolyamra!

 

NUaltMEROLÓGIA

 

Mindenhez, ami körülvesz bennünket – beleértve a saját nevünket, foglalkozásunkat, sorsfeladatunkat stb. –, hozzárendelhető valamilyen szám. Ezen a feltételezésen alapul a számmisztika, vagy – más néven a numerológia –ősi tudománya. Elmerülni a számok világában játéknak is izgalmas, egy kis odafigyeléssel pedig hozzásegíthet önmagunk és környezetünk alaposabb megismeréséhez.

 

 

Elég csak a születési dátum, és a számok jelentésével képet kapunk arról, hogy milyenek vagyunk:

·        Milyen alaptulajdonságok határoznak meg minket.

·        Melyik évünk mihez kedvező, melyik hónapban milyen tevékenységünket segíti az univerzum.

·        Milyen tanulófeladatokat hoztunk le, és miben lehet az erősségünk.

·        Nevünk melyik használata illik legjobban a személyiségünkhöz.


Sors a számok tükrében

 

Ismerős helyzet lehet például, hogy bárhova költözzünk is, mindig szerepel egy bizonyos, visszatérő szám a lakcímünkben, vagy mondjuk születési évünk számai bukkannak fel újra meg újra életünk legkülönfélébb területein. Van, aki ügyet sem vet ezekre a furcsaságokra, pedig némi számmisztikával meglepő összefüggéseket tárhatunk fel sorsunk momentumai között.

 

A számok segítenek

 

A numerológia hasznos segítséget jelenthet, amikor életünk fordulóponthoz érkezik. Fontos viszont, hogy ne akarjunk egészen új embernek látszani, hiszen önmaga árnyékát senki sem képes átlépni. Inkább törekedjünk arra, hogy a számok felhasználásával egyre jobban megismerjük önmagunkat, és ennek megfelelően építsük fel az új életünket! Kérhetjük a számok segítségét akkor is, ha párkapcsolatunkat szeretnénk helyrehozni, felfrissíteni, hiszen a számmisztika a másik ember megismerésében, megértésében is jó szolgálatot tehet.

 

Amikor a számok tükrében próbálunk vizsgálni valakit, ne lepődjünk meg, ha a kapott jellemzés nem egyezik meg pontosan a személyről addig alkotott képünkkel. Ennek oka abban keresendő, hogy a számmisztika nem az adott életszakaszt, hanem az egyén alaptulajdonságait térképezi fel, amitől az éppen aktuális állapot kisebb-nagyobb mértékben eltérhet. A mindennapok összes eseményét számokkal leírni túlzás volna, de a fontosabb döntések meghozatalában (munkahelyváltás, költözés, szerződéskötés, stb.) nyugodt szívvel kérhetjük a numerológia tanácsát.


Atlantiszi számmisztika - Egyéni numerológiai elemzés

 
  • Születési dátumod és neved alapján kielemezzük mindazt a nehézséget, amellyel éppen feladatod van, ill. teljesebb képet kaphatsz önmagad működéséről. Személyes éved megmutatja az aktuális tennivalókat.
  • A kapcsolati számokkal rálátást nyerünk azokra az energiákra, amiért maga a kapcsolat nem adja azt, amit elvárunk tőle, legyen  az párkapcsolati, szülő-gyermek, baráti vagy kollegális.
  • Milyen nevet válasszunk születendő gyermekünknek. illetve érdemes e nevet változtatnunk férjhezmenelkor, vagy egyéb okból?
 
Egy elemző beszélgetés idötartama kb.1-1,5 óra
Díja: 9eFt
 
Szeretettel várlak!

Bővebb információ és bejelentkezés : Burján Erzsébet Borbála 0620 852 9991