Eseménynaptár

<< December 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  7  8
101112
17181922
23242526272829
3031     


Belépés

Kiss Magdolna PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiss Magdolna természetgyógyász-akupresszőr

AZ EGÉSZSÉG EGY EGYSZERŰ ÉRINTÉSSEL KEDŐDIK”természetesenÉRINTÉSTERÁPIÁK:KÍNAI MASSZÁZS

AKUPRESSZÚRA

TALPMASSZÁZS

„SZELÍD ÉRINTÉS” ARCMASSZÁZS

RINGATÓ ÉRINTÉS

ESZKÖZÖS TERÁPIÁK:FÜLREFLEXOLÓGIA

KÖPÖLYTERÁPIA

MOXAKEZELÉS

ACUTAPE RAGASZTÁS

LÉZERAKUPUNKTÚRA

EGYÉB TERÁPIÁK: BACH-VIRÁGTERÁPIA

REIKI KEZELÉS

 

Kiss Magdolna természetgyógyász-akupresszőr vagyok.
Már fiatalon az egészségmegőrzés, a gyógyítás útját választottam. Egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem Nyíregyházán, majd az egészségügyi főiskolán szereztem diplomát Budapesten. Dolgoztam az egészségügyben, és az ott szerzett tapasztalataim, a korábbi tanulmányaim jó alapokat adtak a természetgyógyászati munkámhoz. 2008-ban kezdtem természetgyógyászattal foglalkozni, a kínai gyógyászatot és az akupresszúrát választottam szakterületemnek. 2012-13-ban szereztem meg az ehhez szükséges szakvizsgákat az ETI-ben.
Elsődleges célom a terápiák alkalmazása során a test-lélek-szellem egyensúlyának megteremtése, szelíd, mellékhatásmentes kezelésekkel.

Szeretettel várok mindenkit, aki a természetgyógyászat bármelyik általam művelt területét szeretné egészsége megőrzése, gyógyulása céljából kipróbálni, alkalmazni.

 

Bejelentkezés: 06 30 9203750

Lehetőség van személyes konzultáción érdeklődni, hogy a meglévő panaszára, betegségére mely kezelés, kezelések javasoltak. A 20 perces konzultáció ingyenes!

Valamennyi kezelésem alkalmazható az orvosi terápiák mellett is kiegészítésként, a gyógyulási folyamatok támogatására.

 

Érintésterápiák, masszázsok

 

Kínai masszázs

A masszázs a meridiánokat és az akupunktúrás pontokat kezeli. A masszázzsal biztosítani lehet a meridiánok átjárhatóságát, serkenteni vagy korlátozni lehet az energia, a Csi áramlását, és segíteni lehet a Csi optimális elosztását a különböző szervekben és testrészekben. Ha a Csi újra megfelelően áramlik a szervezetben, akkor a beteg visszanyeri elvesztett egészségét.

 

Akupresszúrás pontkezelés

Amikor felborul a szervezet energetikai egyensúlya, energiablokkok jelentkeznek a testben, kialakulhat a betegség. Az akupresszúrás pontmasszázs ezeket a blokkokat oldja fel, megindítja a szervezetben az energiaáramlást, nyugtatja az idegeket, csökkenti a fájdalmat, javítja a szervek vérellátását. Megfelelő pontkombinációt és masszázstechnikát alkalmazva az egyensúly helyreállítható, így segíthetjük a belső szervek normális működését.

 

 

Talpmasszázs (frissítő ill. terápiás céllal)

A kényeztető talpmasszázzsal megelőzhetjük a betegségek kialakulását, folyamatossá tehetjük a szervezet méregtelenítését. A reflexológia egyik legfontosabb jótékony hatása, hogy ellazít, nyugtat és pihentet. Ezt napjainkban egyre nehezebben érjük el. A kezelés eredménye az egész testre kihatAjánlott betegségmegelőzésre egészségeseknek is, valamint betegségek esetén kiegészítő terápiaként.

 

 

Szelíd Érintés” arcmasszázs

Az 1 órás arcmasszázs a legmélyebb arcizmokat tornáztatja, hozza kondícióba. Az akupresszúrás pontokon keresztül hat az egész test energiarendszerére, kitűnő relaxációs lehetőség, a stressz oldás egyik legkellemesebb módja. Rendszeres alkalmazásával az arcizom tónust kap, az öregedési jelek halványulnak, a ráncok kisimulnak, a stressz okozta izomfeszülések fellazulnak, az arc ödémája, a toka kisebb, az arc élettel teli lesz.

 

 

Ringató érintés terápia

A fél-egy órás ringató technika alkalmazásával (melynek frekvenciája az anyaméhben ringatózás emlékét idézi) az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtől a lábujjakig hat. A test egy végtelen nyugodt, ellazult állapotba kerül. Jótékony hatására enyhülnek, felszabadulnak testünk blokkjai. A mély relaxációban a test engedi, hogy elinduljanak az addig elnyomott vagy lefékezett öngyógyító folyamatok. A ringató érintés fokozza a nyirokkeringésterősíti az immunrendszert, elősegíti a méregtelenítést.

 

 

Eszközös terápiák:

 

Fülreflexológia

A fülünkön a szervek vetületei (csakúgy, mint a talpon) megtalálhatók, a test az anyaméhben fejjel lefelé elhelyezkedő embriót mutat. A pontokat ismerve, a panaszos szerv helyének megfelelően, apró magvacskák felragasztásával, ezekre finom nyomást kifejtve tudjuk a szervezetet gyógyítani, a panaszokat enyhíteni (pl: az allergiás panaszokban is sokat segít), a fájdalmat csillapítani.

 

 

Vákumharang, köpölyterápia

A köpölyözést vákumos üvegharanggal végezzük. Az üvegharangok alatt keltett vákuum alkalmas arra, hogy megindítsa a keringést ott, ahol pang. A kiegyenlítő pontokat (shu) kezelve, vagy a testfelületen mozgatva, fokozza a vérkeringést . A köpölyözés fő hatásai: méregtelenít, serkenti az energia áramlását, stimulálja a vérkeringést, ellazítja az izmokat, puhítja, oszlatja aduzzanatokat, enyhíti a fájdalmat. Kapcsolatba lépve a meridiánokkal, helyre állítja a Yin és Yang egyensúlyát a szervezetben, így gyógyítva a testet.

 

 

Moxa kezelés

Melegítéses terápia, melyben a meridiánok pontjait a bőrfelszínhez közel tartott hőforrással ingereljük, így előzve meg a betegségek kialakulását, kifejlődését. A hő a meridiánokba áramlik és serkenti a Csi, az energia, és a vérkeringését, megszünteti a pangást, kiűzi a hideg nedvesség ártalmas hatását. A moxálás felélénkíti a szervezet életerejét, növeli annak ellenálló-képességét a betegségekkel szemben, segít a fájdalmak csillapításában.

 

 

A  CUTAPE orvosi gyógyszalag ragasztása

Gyors és hatékony segítség könyökfájdalmak, térd és bokaízületi, sarokfájdalmak, lúdtalp, derékfájás, vállízület, nyak- és hátfájás, gerincproblémák, ödémák, izomláz, izomgörcsök, tartási rendellenességek, terhességi derékfájás, lábdagadás stb. esetén.

Alkalmas a sportsérülések megelőzésére, teljesítmény javítására is!

 

 

Érdeklődj bátran a kezelésről, az egyéb terápiás lehetőségekről!

 

 Lézer-akupunktúrás kezelés (fájdalommentes, helyi kezelés)
Alkalmazási területek: allergiák, asztma, légzési panaszok, megfázás, arcüreggyulladás, akne, bőrhibák, ekcéma, ízületi panaszok, teniszkönyök, könyökízületi és egyéb fájdalmak kezelése, segíti a sebgyógyulást, a hegképződést, jó hatású gyomor-bélrendszeri panaszok, emésztési panaszok, fejfájás, hideg lábfej, izommerevség, lábikragörcs, stb. esetén. Segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, mert helyreállítja a sejtműködést, a sejt-anyagcsere hibáit. Kedvezően hat az immunrendszer működésére. Az orvosi terápiák hatékony kiegészítője, gyorsítja a gyógyulást!
 

 

Egyéb terápiás lehetőségek:

 

Bach-virágterápia

A virágesszenciák nagyon finoman hatnak a lelki tünetekre, az ember belső harmóniáját, egyensúlyát igyekeznek helyreállítanierősíteni. Támogatják a pozitív tulajdonságainkat, erősítik az önbizalmunkat, segítenek kapcsolatteremtési nehézségek esetén, a tanulási problémákban, vizsgadrukkban és egyéb stresszhelyzetekben. Támogatják a szervezetünk öngyógyítását, a testi tünetek legyőzését, lehetőséget kínálnak a lelki harmónia megtalálására. Mellékhatásmentes, szelíd gyógymód. Gyermekek és felnőttek estében is biztonságosan alkalmazható.

 

 

Reiki kezelés

Az Univerzális energia áramoltatása, auraharmonizálás, csakratisztítás

A Reiki gyógyító életenergia, amely beindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat, harmonizál, elősegíti a blokkok feloldását. Ellenállóbbá válunk a negatív külső környezeti hatásokkal és a stresszel szemben, csökkenti és megszünteti a fájdalmakat, a fizikai és lelki panaszok enyhülnek, oldódnak a hatására.