Navigáció

Főoldal Munkatársak, kezelések Munkatársaink Kranioszakrális biodinamika - Lázár Attila

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

Kranioszakrális biodinamika - Lázár Attila PDF Nyomtatás E-mail

     Kranioszakrális biodinamika - Lázár AttilaA craniosacralis biodinamika a szervezet természetes öngyógyulását beindító és támogató módszer.

Ez egy kézrátétellel, finom érintéssel és érzékeléssel működő módszer.

 

A craniosacralis biodinamika nem a testi bajok közvetlen kezelésével foglalkozik, hanem a lényege a legmélyebb működtető, szabályozó, rendező és gyógyító belső életerővel való kapcsolat felvétel és munka. 
biodinamika kezelés során a testintelligencia önszabályozása zajlik mindennemű külső manipuláció nélkül, ahol a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusai beindulnak. A természetes éjszakai mélyalváshoz hasonlóan, a kezeléskor elért relaxált tudatállapotban a test újra tudja rendezni magát. Az ellazult állapotban megvalósul a testfolyadékok (vér, nyirok, sejtközi és az agyi-gerincvelő folyadék) zavartalan áramlása, mely alapfeltétele az egészségnek, az immunrendszer hatékony működésének és a jó közérzetnek is. A kezelés velejárója a kiegyensúlyozott, rendkívül ellazult állapot. A beindított átrendeződési folyamatok még 1-2 napig is folytatódhatnak.

Lázár Attila vagyok. A fizikai életben egyetemi kutató, a spirituális életben lassan kibontakozó diák. Taichi-val 1999-óta foglalkozom. Meditációt és chikungot is gyakoroltam megszakításokkal. 2021-ben találtam rá a Kryon Iskolára és a craniosacralis biodinamikára, melyek nagy hatást tettek rám.

 

A craniosacralis biodinamikát Tar Zsolttól tanulom, és a tanfolyamának az első két szintjét végeztem már el. Jelenleg készülök a harmadik szintre, melynek keretében mások segítésén kívül, a tudásomat/érzékelésemet is szeretném gyakorlással elmélyíteni. Ezért ajánlom most ezt a lehetőséget a közösségnek. Időpontegyeztetés:

A kezelés egy órás, díja: 6.000Ft.

 

Időpontegyeztetés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.