Navigáció

Főoldal Munkatársak, kezelések Munkatársaink Flaskár Ildikó

Eseménynaptár

<< December 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  7  8
101112
17181922
23242526272829
3031     


Belépés

Flaskár Ildikó PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Flaskár Ildikó 

Teremtő Tudat Egyesület elnökségi tagja


 
 

Húsz év alatt sok módszert megismertem és beépítettem az általam alkalmazott, személyre hangolt terápiába, – Krya jóga, Tai Chi Chuan, Chikung, Bioenergetikai rendszerek, Szellemsebészet, Reiki, 
Thai masszázs, Svédmasszázs, 
Spirituális Válasz Terápia, 
Kryon beavatások, 
GNM (ujmedicina), NES-terápia, 
Ősi Tudományok Ezoterikus Iskolája, Quantum Matrix Transformation, 
Najapi szépség és regeneráló masszázs –, hogy Egészségfejlesztő terapeuta-, parapszichológusként 
SHEN-terápia összefoglaló név alatt 
a lehető leghatékonyabb támogatást nyújthassam a hozzám fordulóknak.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
06 30 9211 612
SHEN-terápia
Egyedi, teljesen személyre hangolt regeneráló kezelés. Széleskörű terápiás hatása van. Ősi módszerek és a legújabb kvantumfizikai kutatások ötvözeteként, ráhangolódva a vendég aktuális állapotára segíti a személyes változást és regenerálódást.
Érzelmi problémák és fizikai fájdalmak oldása egyaránt elérhető a test bizonyos pontjainak érintésével, rezegtetésével, a ringató és harmonizáló mozdulatokkal.
Az új módszer első állomásaként a test és a tudat egy mély nyugalom és elengedés fázisába jut. Ebben az állapotban a test – amely mint tudjuk kvantumszinten alapvetően rezgések és információk áramlásából áll össze – szabadabban keresi és fogadja be azokat a mintákat amelyeket fel tud használni az öngyógyulási folyamatokban. A terapeuta pedig összekötő és felerősítő szerepet tölt be a testből kiáradó kereső impulzusok és a morfikus mezőben meglévő válaszinformációk között.


Lásd az Élő Mátrix című dokumentumfilmet...

Okleveleim: