Navigáció

Főoldal NES terápia NES terápia NES terápia bevezetés

Eseménynaptár

<< November 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415
1920
262728  


Belépés

NES terápia bevezetés PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

 

A NES egy forradalmian új megközelítést jelent a holisztikus egészségfejlesztés területén
A NES új megvilágításba helyezi a betegségekről alkotott felfogást, s egy merőben új paradigmát jelent az orvostudományban. A NES-terápia több, mint 25 év kutatásának eredménye, mely egyfelől a kvantumelmélet és a biofizika, másfelől a keleti orvosi szemlélet szintézise, különös tekintettel arra, hogyan működik az információátvitel a biológiai rendszerekben. Ezen vizsgálatok szerint létezik egy specifikus, információ alapú biomező, amit emberi testmezőnek, angolul Human Body-Field-nek (HBF) hívnak, mely intelligens, stuktúrált és a szervezet legfőbb ellenőrző mechanizmusa. Integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezet alábbi területeit.

Ajánljuk Az élő mátrix című filmet!

A HBF a következőket foglalja magába:
kémiai - A kémiai testet alkotó atomok és molekulák
fizikai - A sejtek, szervek, csontok, szövetek, stb.
mentális - A gondolkodás, következtetés és tudatos cselekvés.
érzelmi - Az érzelmek kifejezése, ami alapvető része annak, hogy kik is vagyunk.
memória - Rövid és hosszútávú memória, valamint a test sajátos képessége, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk, és milyen traumákat éltünk át.
energetikai - Különböző finom energia-mechanizmusok, amelyek a működéseink fontos területét képezik, pl meridiánok, csakrák ...
A testmező torzulása esetén a hozzá tartozó szabályozó és koordináló működések károsodnak és a személy jóléte romlik. A problémák okai többek közt lehetnek: toxinok (mérgező anyagok), érzelmek, fizikai traumák, hiánytáplálkozás, elektromágneses szennyezés, stb.

Támogatja Önt abban, hogy könnyedén változtasson az életén és az egészségén egyaránt
A NES infocseppek olyan bioinformációkkal vannak kódolva,  amelyek segítenek a testmezőnek kijavítani torzulásait. A fizikai, kémiai és emocionális ártalmak következtében keletkező blokkok feloldásával támogatva a szervezet regenerálódását. Ezzel segít helyreállítani a test biológiai egyensúlyát és növelni az öngyógyító képességét.

A NES egy komplex holisztikus állapotfelmérő és terápiás rendszer
A terapeuta egy speciális mérőeszköz segítségével elvégzi a vizsgálatot. Kiértékeli a gép által közölt mérési eredményeket és elmondja a személyre szabott programot. Terápiaként pedig hologramokat tartalmazó infocseppeket ajánl, amelyek segítenek kijavítani a testmezőben keletkezett eltéréseket, ezzel hozzásegít az általános jó közérzethez.


Az információs medicína csúcsa, holografikusan imprintelt információs cseppek
BFA  infocsepp az emberi testmező, a fizikai test és a Föld mezői közötti kapcsolatot állítja helyre. A három tengely – vertikális (gravitáció), sarki mágneses és egyenlítői.
ED infocseppek arra lettek kitalálva hogy energiával töltsék fel a testmezőt úgy, hogy hatékonyan koordinálják a fizikai test funkcióit, segítik a szerveket és növelik a vitalitást.
EI infocseppek segítenek megtisztítani az elváltozásokat az információs csatornákból. Egyensúlyba hozzák az energiaáramlást a meridiánokon. Harmóniát teremtenek a mentális funkciókban és az érzelmi komunikációban.
ET infocseppek arra lettek tervezve hogy újraindítsák a gyógyító üzeneteket és aktiválják az energetikai immunitást a testmezőben.
ES infocseppek ott használatosak, ahol összetettebb bioenergetikai blokkok vannak a metabolikus ösvényen a túlélési mechanizmusokhoz kapcsolódóan.

Hatásos, biztonságos és személyre szabott terápia
Egy hónapon keresztül 3-5 féle infocseppet kell szedni a kezelési utasítás szerint. Vízbe vagy más italokba cseppentve tíz perc különbséggel kell bevenni. Más programokal is jól alkalmazható.
Előnyei: A legtöbben majdnem azonnali javulást éreznek közérzetükben, vitalitásukban, nagyobb érzéket alakít ki a az önismereti belső képhez. Ritkán, de előfordul, hogy átmeneti tisztulási tünetek lépnek fel, mint fejfájás, hasmenés, megfázásszerű jelek. Ezek normálisak és visszatükrözik, hogy a testmező hatékonyabban működik és távoznak a torzulások. A panaszok pár nap után spontán elmúlnak.

Rendszeres havi szintű konzultációk
A maximális eredmény elérése érdekében legalább 4 konzultáció szükséges. Mindamellett, hogy sokan azonnali enyhülést tapasztalnak, valójában időbe telik, amíg rétegenként leválva a testmezőből kitisztulnak a torzulások. Heveny egészségügyi problémáknál azonban a gyorsabb javulás érdekében gyakrabban, akár kéthetente is elvégezhetjük a mérést.

 

További információk: Flaskár Ildikó 0630 921 1612