Navigáció

Főoldal NES terápia NES terápia Tapasztalatok

Eseménynaptár

<< November 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415
1920
262728  


Belépés

Tapasztalatok PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tapasztalatok

 
 
Kedves Ildi! 
Szeretném megköszönni a tegnapi napot, az irántam való kedvességed.
Gondolkodtam ezen a kezelésen és szeretném folytatni a NES kezelést a csepekkel, valamint a személyes kezelést veled, amely fantasztikus élményt nyújtott számomra. Erről szeretnék kicsit írni.
Én többször próbáltam már elindulni azon az úton, ahol most tudatosan járok. Az elmúlt 33 évemben megjártam a poklokat sok tekintetben, és mostanra jutottam el odáig, hogy lelki problémáimon dolgozzak, hiszen rá kellett arra ébrednem, hogy a daganatot nem véletlenül kaptam, kreáltam magamnak. Elég összetett és bonyolult ez, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül. Az is tudatosodott bennem, ha nem tanulom meg elengedni a dolgokat magamtól és nem tudok megbocsájtani, elsősorban magamnak, illetve nem tudom magam szeretni, akkor ez nemhogy a külvilággal való kapcsolatom, hanem a saját lelki és testi egészségemet őrli fel. 
Érdekes energiák, érzések munkálkodnak most bennem. Kezdve azzal, hogy tegnap, mennyire éreztem az enrgiád(t) -, már egész a kezdetektől ahogy beléptem, de a kezeléstől mindenképp, és amikor közben azt mondtad, hogy “én engedjek e?l” akkor utána valóban elengedtem valamit, mert olyan sóhaj szállt el belőlem, amilyet még sosem éreztem. Nagyon rövid idő alatt (bár az időérzékem elvesztettem) jártam be a zokogás közeli állapottól a megnyugvásig, a békéig, a mélységtől a magasságig, és úgy éreztem magam, mint aki egy olyan transzba esik, ahol ugyan tudatánál van, de mintha nem is önmaga lenne, furcsa volt beszélnem. Mintha más szellemi síkra kerültem volna. Egetrengető érzés volt!!! Utána pedig valami hihetetlen nyugalommalteli természetes szeretet járt át, és ugyan nem tudom min, de szívből, könnyem csordultáig nevettem. KÖSZÖNÖM NEKED!
Ha úgy gondolod leírom, vagy elmondom a dolgokat, de így egyből nem szeretnék többet rádzúdítani.
Nagy szeretettel és hálával gondolok Rád!
 
Szép estét kívánok!
Ölellek:  Hajni
 
 
Volt nincs sérülés....
 
Kedves Ildi!
Hozzájárulok ahhoz, hogy sérülésem és gyógyulásom történetét felhasználd, hogy ezzel is segíthessem a munkádat. 2010 januárjában csúnya vállsérülést szenvedtem. az U18 rögbi válogatott tagja vagyok és egyik edzésen ráestem a bal vállamra. Őrült fájdalom, mozdulni nem tudtam. Irány a baleseti sebészet, törés nincs, már ez is jó. Jegeljem, kenjem ... Ennyi?  Szóval eltelt 2 hét és nem csak edzésre nem tudtam menni, de az iskolai sítábor is veszélybe került. nagyon fájt a vállam, hiába kentem, hiába jegeltem.
Sítábor után pedig kezdődtek volna a válogatott edzések, mivel beválogattak az áprilisi EB-re. Anyukám már régóta járt hozzád és látványos volt a javulása. Anyu úgy döntött, hogy nincs idő a további molyolásra irány Ildi. Egy szombati napon mentünk hozzád, és nem nagyon hittem, hogy én kedden el tudok utazni a sítáborba. A kezelés után semmiféle fájdalmam nem volt. Könnyed voltam és nem fájt a vállam. El tudtam utazni a sítáborba ahol végig fájdalom mentesen teljesen jól mozgott a vállam és utána minden válogatott edzésen helyt tudtam állni.
Kijutottam az EB-re ahol ezüst érmesek lettünk. Köszönhetően Ildinek, mert én mint pillér teljesen egészségesen tudtam helyt állni és védeni a csapatom pozícióit.
Azóta ha bármi van Ildihez megyünk és Ő segít.
Köszönöm a saját nevemben is és a csapatom nevében is. N. Gyula


Kedves Gyógyulásomra Kíváncsiak!

Megragadnám a lehetőséget, hogy fájdalmaim történetéről és sikeres javulásomról beszámoljak nektek. Először is engedjétek meg, hogy tegeződjünk, hiszen így könnyebb elmondani a gondjaimat – volt gondjaimat. 2008 őszén kezdődtek pokoli láb és derék fájdalmaim. Hosszas ORFI-ban eltöltött napok és kínzások következtében sikerült az orvosoknak végre diagnosztizálni, így súlyos fokú sok ízületi gyulladást és különféle csont kinövéseket találtak nálam. A sok ízületi gyulladást egy baktérium okozta amit már régóta cipeltem magamban. Nos akkor megkezdődött kanossza járásom a reumatológia és a bőrgyógyászat között. Minden féle antibiotikummal tömtek, amelyek súlyos bőrelváltozásokat okoztak, így már nem csak a láb fejem, bokám, sarkam, térdem, derekam fájt, de vakaróztam is és a bőrgyógyászaton  ücsörögtem  amikor épp nem az ORFI-ban. Eddig csak sántítottam most már pöttyös is voltam.
2009 nyarán egy kedves ismerősöm ajánlotta Flaskár Ildit, hogy már úgyis mindegy nekem – milyen kedves – jobban már úgy sem fáj semmim, próbáljam meg. Menjek el hozzá és hátha…
El is mentem, bevallom nem tudtam mit is fog velem csinálni, de nem is érdekelt mert addigra már úgy fájt mindenem, hogy a férjem fuvarozott minden hova, járni sem tudtam csak sántítva és több kataflámot csipegettem fel  mint egy éhes gerle a potya kukoricából a Blaha Lujzán.
Szóval elmentem és nem hittem el amit éreztem, mert hogy nem éreztem a fájdalmat.
Úgy álltam fel a tatamiról az első Ildi féle kezelés után mint tornász bajnokok a szőnyegről. Nem fájt, nem sántítottam, vonásaim kisimultak és újra élveztem a sétákat, a kerti munkát és az intim együtt léteket az urammal, mert nem fájt, nem szaggatott és nem szúrt és nem kellett bekapkodnom semmit.
Nos én nem tudom pontosan milyen energiákkal dolgozik Ildi és azok honnan hova keringenek csak azt tudom, hogy az elmúlt 1,5 évben csak szinten kell magamat tartani, már nem kell két hetente járnom, elég két havonta, akkor Ildi megint összelapátol és szaladok a dolgomra. Tegnap kifestettem az előszobát, le-föl létráztam és jobban nem vagyok fáradt mint egy fele ennyi idős 25 éves Ja kertemben pedig egy szál gaz sem éktelenkedik. Újra tudok sétálni és mi tagadás a házasság egyéb oldalai is igen jól esnek.
De félre tréfa csak annyit tudok mondani, hogy Isten Áldja meg Falskár Ildit és Hálásan Köszönöm, hogy a fentről kapott tudását rám vetítette.

M. Csilla Okleveles grafológus és számmisztikus


Drága Ildi!
Leírom most Neked itt a tapasztalataimat a kezelésről, ami mindig nagyon-nagyon felemelő, megfogalmazhatatlanul jóleső, megnyugtató, ellazító, stb. mindig olyan amilyen érzésre épp vágyom, mindig azt kapom Tőled, amire éppen szükségem van.
Felidéztem az első alkalmat, amikor megtapasztaltam jótékony hatását: velősen fogalmazva, felolvasztottad a szívemet, azt amit a párkapcsolatom kudarca miatt, a szívem köré építettem, az olvadás könnyekkel is járt persze :-) De hihetetlenül működött, csodás dolgokhoz segített hozzá, nagyszerű élményekkel gazdagodtam annak következtében, hogy ezután engedtem szeretni magamat és szerettem az embereket körülöttem.
Utána, a következő alkalmakkal, elengedési folyamatokban segítettél a masszázs által. Az a kép ugrik be róla, mintha egy puha selyem kendőben a gondok, a mindennapok fölé emelnének és olyan könnyű vagyok csak mint egy tollpihe.
A mai napon, mielőtt megérkeztél ismét nagyon nehéznek, nehézkesnek, fizikailag túlfeszítettnek éreztem magamat. A kezelés elején már éreztem, hogy az a testtájékom amit kezeltél mázsás súlyokat engedett el, mikor a fél oldalam már megmasszíroztad, teljesen jól érzékelhető különbséget fedeztem fel a két oldal között, az egyik puha, könnyű, szinte súlytalan, a másik pedig ólomnehéz volt.
Mire végigkezelted az egész testemet, és a meditációhoz értünk, tetőtől talpig borzongások futkostak végig rajtam, szinte mintha átstruktúrálódtak volna a sejtjeim, és ez egy igen jóleső érzés volt. Megújulva, felfrissülve, a saját középpontomban éreztem magamat a végére.

Nagyon köszönöm, hogy ezeket a jókat kaphattam Tőled!
Öleléssel: G.Erzsi