Navigáció

Főoldal A Létezés Öröme Központ programjai Részletek - Vénuszi gyógyítás Valentin napon

Eseménynaptár

<< Február 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  910
121314
1920
2627    


Belépés


E-mail Nyomtatás

A Létezés Öröme Központ programjai

Esemény 

Esemény:
Vénuszi gyógyítás Valentin napon
Mikor:
2018.02.14 17.30 h - 20.30 h
Hol:
Budapest - II., Lövőház u. 29. I/3.
Kategória:
Blokkoldás

Leírás

Vénuszi gyógyítás Valentin napon


 

2018 a Vénusz éve, és sok meglepetést, ajándékot tartogat.

A Sumér birodalomban Vénuszt Inanának hívták, Babiloniában Istar volt, Perzsiában Anahita, a rómaiaknál Vénusz, a görögöknél Aphrodite.

Vénusz segítséget ad a méhünkkel és, a nőiségünkkel való kapcsolódásban, férfiaknál a női oldal egyensúlyba hozásában, művészetekben, a harmónia, szépség, egyensúly, anyai energiák, szerelem, szeretet, befogadás megélésében, segít könnyedségben, örömben megélni az életünket

Olyan ajándékok jönnek általa, mint a kreativitás/ teremtő-, alkotóképesség, termékenység, befogadás, nyitottság, intuíció, természettel való kapcsolódás.

 

A bennünk élő Istennő- üzenete:
Mindannyiotokban itt a földön egy Isteni Nő és egy Isteni Férfi él.

Ha ezek nincsenek összhangban, akkor a szeretetre való képességeteket a félelem árnyékolja be, és a bolygótokon oly sokáig ez volt a meghatározó tapasztalat hosszú idők óta. Egyes nők a férfi energia alapú viselkedés mintázatokba kerültek, egyre inkább elfelejtették a Nőiségük adta belső bölcsességet, harcba kerültek a férfiakkal. A férfiak viselkedése nem az Isteni Férfi szerint működött, és működik - lásd Geréb Ágnes ügyét -, hanem az ego alapú férfiasság szerint, amely arra törekedett, hogy ellenőrizzen és hatalma alatt tartson másokat.

Ez a fajta harc nem visz sehova.

Vissza kell tehát fordítani az erőszak és a gyűlölet ciklusát, és ehhez az emberiség mindkét nemének fel kell ébredni, és kiegyensúlyozni a férfi és női elemek egyensúlyát.

Vénusz üzenete nem az, hogy az Istennő uralma alá hajtsa a férfi erőt, hanem pont ellenkezőleg, az Istennői minőség a szeretetével, szerelmével, női erejével egyensúlyt teremteni. Szerepe a kiegyensúlyozás.

 

Személyes kapcsolatom a Vénuszi minőséggel:

2012-ben volt szerencsém egy bolygó együttállásnál kapcsolódni a Vénuszi  gyógyító, kiegyensúlyozó energiákkal, amiket utána Vénuszi gyógyításként adtam tovább.

A saját módszeremen kívül – ami a szív és a méh energiáit szabadítja fel, kapcsolja össze - egy új módszert is be fogok mutatni: a Méhgyógyítást- mely a meditációkon kívül ősi törzsi indián, tibeti és afrikai gyakorlatokkal, melyek fizikailag dolgoznak a testtel, a méhünkkel, a hasi szervekkel, így oldódnak ki a blokkok és indul el a méhenergia aktiválása. Ezen gyakorlatok segítségével nők, asszonyok segítik egymást a tiszta női energiák felszabadításához, nőiségük megéléséhez.

 

 

Női energiáink központja a méh. Az összes férfi energetikai lenyomata, akivel életünk során intim kapcsolatban voltunk, a megfelelésből megélt szexuális aktus, vetélés, abortusz, szülési komplikációk, elnyomott vágyak, az összes bántalmazás, amely nőiségünkben ért minket, nem csak lélek szinten, de a test szintjén is elraktározódik a méhünkben és a hasi szervekben.
Ezek és a negatív érzések, mint szorongás, szégyenérzet, bűntudat, párkapcsolati nehézségek, labilitás, szexuális problémák energetikája is elraktározódik az anyaméhben és a hasi szervekben, és problémákat okozhatnak.

 

A Méhgyógyításra, Vénuszi gyógyításra várlak, ha a következő egészségügyi problémákkal küzdesz (vagy megelőznéd ezeket):

·        Vérzési rendellenességek,rendszertelen és fájdalmas menstruáció

·        Abortusz, vetélések

·        Húgyúti fertőzések, gombás fertőzés

·        Szexuális problémák, bántalmazottság

·        Kreativitás megélésének hiánya

·        Nőgyógyászati-szervi betegségek (ciszta, mióma, endometriózis, ...)

·        Teherbeesési nehézségek

·        Változókori problémák, Korai klimax

·        Párkapcsolat hiánya, vagy meglévő párkapcsolatbeli konfliktusok

·        Önbecsülés, önbizalom hiánya

·        Negatív szülés- és születésélmény

·        Ha ellenkező neműnek vártak

·        Múltbeli sérelmek nehéz elengedése

·        Ezeken kívül a generációkon át cipelt betegség lenyomatok, családi minták hatása is oldódhat

 

Most lehetőséged van a Létezés Öröme Központban megtapasztalni, megélni ezen energiákat csoportos és egyéni gyógyítások, oldások, programok keretén belül.

Péntek Vénusz napja. Ezért a csoportos alkalmakat péntekre tervezzük.

 

Vénuszi Szívtér- Méhtér  hangoló:

Kapcsolódunk a szívünkkel és a méhünkkel- a férfiaknál az Anyaméhvel.

Feloldva az ott jelen levő akadályokat, blokkokat, újra kinyílhat a befogadásod az élet szépségére és a szerelemre.

 

Az est első részében elengedő, tisztító gyakorlatokat végzünk, utána meditációban elengedjük az akadályokat, blokkokat, majd megszentelve a Szív és Méhterünket, belépjünk egy könnyedebb, örömteli Életbe.

Férfiakat is szeretettel várok, hiszen a szívtérrel való munka, és a méh energiája is ugyanúgy blokkokat szabadíthat fel, hiszen mi mindannyian, akár férfi, akár női testben vagyunk, egyazon méh energiából születtünk.

Itt az anyával, anyaméhvel, magzati léttel, születéssel kapcsolatos blokkok oldódnak, egyensúlyba kerül a női-férfi energia (yin-yang), a férfi kapcsolódik a szívterével, így mély kapcsolódásba kerül önmaga női részével.

A szertartás alatt lehetőség van elengedni a szeretettel, szerelemmel, az anyaméhvel (méheddel), a testeddel, kapcsolatos méreganyagokat és megnyílásodat segítve megérkezel a teljes harmónia állapotába.

 

Mit engedhetsz el ?

·        félelmeidet, az önkorlátozást, önbüntetést, feszültséget, önmagad hibáztatását, lelki méreganyagokat,

·        a méhedben hordozott, akár generációkon át ott levő nőiségedet akadályozó blokkoka,t

·        szívfájdalmat, szerelemmel kapcsolatos csalódásaidat, bántalmazásokat,

·        az akadályokat, amik hátráltatnak

 

Bejelentkezés szükséges

Díja : 7.000 Ft, ha előre foglalod a helyed.

 

Folytatjuk a Vénuszi gyógyítás programot.
Előzetesen ezekre is jelentkezhetsz.

Vezeti: Mohácsi Beatrice (Nőiség tréner, Anyaméh terapeuta,Theta Healing konzulens, Access Bars&Body facilitator, tanár)

 

Itt tudsz érdeklődni és jelentkezni mind csoportos, mind egyéni alkalmakra:
Tel.:06 70 431 5002   email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Helyszin

Térkép
Eseménytípus:
Budapest
Utca:
Lövőház u. 29.
Irányítószám:
1024
Város:
II., Lövőház u. 29. I/3.
Megye:
Pest
Ország:
Ország: hu

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet