Navigáció

Főoldal Időpontok szerint Részletek - A szépségiparban dolgozók hogyan segíthetik gyászoló vagy félelmeket átélő vendégüket

Eseménynaptár

<< Augusztus 2022 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    


Belépés


E-mail Nyomtatás

Időpontok szerint

Esemény 

Esemény:
A szépségiparban dolgozók hogyan segíthetik gyászoló vagy félelmeket átélő vendégüket
Mikor:
2022.03.22 10.00 h - 13.00 h
Hol:
Budapest - II., Lövőház u. 29. I/3.
Kategória:
Egyéb események

Leírás

 

Lélekszépészet

A szépségiparban dolgozók hogyan segíthetik

gyászoló vagy félelmeket átélő vendégüket


 

Ez a műhely téged vár, amennyiben voltál már – vagy úgy érzed, leszel – olyan helyzetben, amikor a vendéged kezelés közben kétségbeesik, mert gyászol, mert fél a haláltól, retteg a szerette elvesztésétől, és te nem voltál/vagy benne biztos, mit mondj neki.

A találkozó elején a bevezetés és a hangolódás érdekében előadást tartok a gyász, a halálfélelem, a haldoklás lélektani folyamatairól. Kávészünet után beszélgetőkört alkotunk és szituációs gyakorlatokat végzünk. Megosztom veletek a hospice otthonápolásban és egyéni gyászkíséréseim során szerzett tapasztalataimat, de a hangsúly az általatok megélt történetek átbeszélésén lesz.

A csoportmunka végére úgy érezheted, hogy nyugodtabban és hozzáértőbben viszonyulsz a hasonló szituációkhoz, esetleg oldódik a benned lévő, ezen témák okozta feszültség is. Az is lehet, hogy élettapasztalataid alapján már teljesen jól kezeled ezeket a helyzeteket, akkor a műhelymunka során erre megerősítést kapsz.

A szépségápolásban dolgozók sokkal több segítségre szorulóval találkoznak, mint a mentális és pszichés támogatást nyújtó szakemberek, mert sok ember idegenkedik attól, hogy tőlük kérjen segítséget. Ugyanakkor egy-egy hajvágás, pedikűr – manikűr vagy kozmetikai kezelés során a legtöbben azonnal megnyílnak és felszínre kerülnek félelmeik és fájdalmaik. Sokan közületek komoly segítői munkát végeztek kezelések közben. Ebben szeretnélek támogatni benneteket. Végül, de nem utolsósorban, az a vendég, akit szépségápolás közben lelkileg is a számára megfelelő módon tudsz támogatni, még hűségesebb törzsvendéged lesz a jövőben.

További részletek: https://bekeeva.hu/segito_muhelyek_csoportok/

 

Kérlek, jelentkezz itt: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 0670 455 3949

 

Várlak szeretettel

Beke Éva

 

Helyszin

Térkép
Eseménytípus:
Budapest
Utca:
Lövőház u. 29.
Irányítószám:
1024
Város:
II., Lövőház u. 29. I/3.
Megye:
Pest
Ország:
Ország: hu

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet