Navigáció

Főoldal Munkatársak, kezelések Munkatársaink Szendrődi Marika

Eseménynaptár

<< November 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1
  4  5  6  710
1112131417
1819202123
25262728 


Belépés

Szendrődi Marika PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Szendrődi Marika


 

Fülöp Szigeteki (Manilai) Pszi Sebészet:

Lényege, hogy mivel minden energia, csak az energia rezgésétől függően más- más formában manifesztálódik, így a fizikai testben megjelenő káros elváltozások (testet öltött negatív energiák) visszatranszformálhatóak energiává, és ez a felszabadult energia kivezethető a testből. Utána feltöltjük a kezelt testfelületeket pozitív energiával. Ez történik a Fülöp Szigeteki Pszi Sebészet kezelés során. Javasolt bármely, a fizikai testben megjelenő nem kívánatos elváltozás, fájdalom megjelenése esetén.

 

Spirituális Válasz Terápia

Felső Énünkkel (Isteni Énünkkel) történő munka, az adott probléma gyökér okainak a kitisztítása, megszüntetése, a kezelő Felső Énje és a Kliens Felső Énje segítségével. Az okok megszüntetése által a kérdéses probléma is megoldódik. Alkalmazható az élet minden területén felmerülő probléma esetén.

 

Szellemsebészet

Szent Ignác vezetése alá tartozó segítő, gyógyító szellemlényekkel történő energetikai kezelés. Ők az aurát állítják helyre, ami később (kb. 6 héten belül) rávetül a fizikai testre. Ők már az aurában látják azokat a problémákat, amik a fizikai testben kb. csak 5 év múlva jelennének meg, ők ezeket is kitisztítják, így ezek már nem is jelennek meg fizikai szinten. Testi/szellemi/lélek síkon hat.

 

Fényadás

Mennyei Atyánk gyógyító fényét közvetítem, mely szabad szemmel láthatóan jelenik meg a kezemben és nagyon hatékony. Egészségügyi problémák esetén javaslom.

 

Taiki

A Taiki ősi Hun tudás (Fehér táltosok, Pálosok módszere), melynek a segítségével a Mennyei Kórházban történik a gyógyulás, átalakulás.

 

Figyelem! Az energetikai kezelések nem helyettesítik az orvosi kezelést és nem állítanak fel diagnózist. Az energia intelligens módon oda megy, ahol a legnagyobb szükség van rá.