Navigáció

Főoldal Időpontok szerint Részletek - Utazás bécsi Braco találkozóra

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés


E-mail Nyomtatás

Időpontok szerint

Esemény 

Esemény:
Utazás bécsi Braco találkozóra
Mikor:
2015.11.01 07.00 h - 21.00 h
Hol:
Spirituális utazás -
Kategória:
Rendkívüli események

Leírás

         Utazás bécsi Braco találkozóra


 

Braco (ejtsd: Brácó) egy horvát spirituális segítő, akit néhányan a „néma gyógyító” titulussal illetnek. Ugyanis Braco összes ténykedése csupán abból áll (legalábbis külsőleg), hogy némán megáll egy csoport előtt, és a teljes figyelmét rájuk irányítja. Szerepe a régi idők sámán-papjaihoz hasonlatos, afféle valódi pontifex, azaz hídverő. Egy olyan energetikai és tudati katalizátor, akin keresztül tényleg egy magasabb dimenzió ajtaját nyithatjuk meg. Működése azért is számít kuriózumnak, mert egyidejűleg van jelen általa az alulról feltörő kundalini tüzes ereje és a felülről alászálló kegyelem érzelemgazdag lágy simogatása. Persze azt is mondhatjuk, hogy mindez legalább annyira közel áll a kvantumgyógyászathoz, mint a tradícióhoz.

 

Ő maga úgy fogalmaz, hogy összeköttetésben áll egy hálófélével, egy közös „spirituális testtel”, amelyben információk áramlanak hozzá azzal kapcsolatban, ami történik, vagy történni fog, olykor teljesen egyértelműen érzékeli, hogy ez az impulzus tőle átugrik a páciensre, aki netán érez egyfajta meleget a testében, vagy azt, hogy teljes biztonságban van, semmi baj nem fog történni, vagy örömöt, boldogságot érez. Mindez az ő személyes akarata, vagy beavatkozása nélkül történik, és mindig a Forrás Intelligencia dönti el, hogy kinek és milyen kívánságát teljesíti, milyen problémáját enyhíti vagy szünteti meg. Senki sem tudja feltartóztatni ezt a hatalmat, ha az segíteni akar, ahogyan nincsen lehetősége aktiválni ezt a hatalmat, ha ő ezt nem akarja. Szerinte olyan sok természetes és még felfedezetlen terület van, hogy nem kell minden gyógyulásban isteni eredetet keresni. Saját magát mind teológiai, mind tudományos tekintetben kívülállónak tekinti. Ő csupán közvetítő, és mindig az őt felhasználó Forrás Intelligencia dönt arról, hogy mikor és hogyan szeretne Rajta keresztül hatni, és hogy a résztvevők befogadóképességének függvényében mi történhet.

 

Ez a végtelen egyszerűség és alázat jellemzi tevékenységének egészét. Értelemszerűen elhatárolja magát a média manipulatív csábításaitól is. Évekig tartózkodott attól, hogy bárkinek is nyilatkozzon, soha nem adott interjút sem újságnak, sem rádiónak, sem tévének. Az utóbbi időben volt néhány nyilvános szereplése, de ott sem szólt egy szót sem. Csupán jelen volt. Minden alkalommal valamelyik szóvivője beszélt a stúdióban. Ezek egyike Drago Plecko, aki több könyvet is írt Bracoról. (Magyar nyelven is megjelent a „Braco, a csend mögötti erő” című.) Az első találkozásukat felelevenítve elmondta, hogy azok közül a paranormális képességű egyének, vagy jógik közül, akikkel eddig találkozott, egyiküktől sem állt olyan távol az önhittség, mint Bracotól.

 

Braco sok-sok éve tartó áldozatkész munkáját az ENSZ Békeoszlop kitüntetéssel honorálta. Ezzel kapcsolatosan még érdemes megemlíteni, hogy az ENSZ-nél tett látogatása egy újabb megrázó bizonyítéka az embereket összekötő holografikus mezőnek. Továbbá azt is alátámasztja, hogy egy magasabb frekvencián rezgő attraktormező hatni képes egy alacsonyabbra. Az eseményt ugyanis videofelvételen rögzítették, és 10 nappal később a Times Square-en egy hatalmas plazma kivetítőn több órán keresztül lejátszották. Ez volt az első nap New York város történetében, amelyen nem történt erőszakos bűncselekmény.

 

Braco működésének titkát többen is kutatják. Olyan emberek írtak Róla, mint pl. Dr. Octavio Pino, az amerikai neurológus, aki úgy véli, hogy Braco kiemelkedően mértékben képes aktiválni az emberek jobb agyféltekéjét (ezért a sok spontán gyógyulás és a hirtelen sorsfordulók). De cikkeztek Róla olyan tudósok is, mint Dr. Harald Wiesendanger (Rendkívüli Gyógyítók Nemzetközi Intézete), és a svájci Alex Schneider professzor, aki a kvantumpszichológia szemszögéből is igyekszik megvilágítani ennek a hatásnak a mibenlétét.

„Braco egy magasabb tudati szintre viszi az embereket. Az alatt az idő alatt, amíg néz, felemel minket erre a magasabb szintre, ahol érezni tudjuk, hogy igazából kik is vagyunk – és ez sokkal több, mint a mi fizikai testünk. Haza vezet minket önmagunkhoz!”

 

Tudnivalók:

14 év alatti gyermekeket és kismamákat nem engednek be.

Lehet vinni fényképet olyan hozzátartozónkról, akinek a testi/ érzelmi gyógyulását szeretnénk.

1 szál virágot szokás vinni. Ezt leadjuk, és kapunk másikat, a szeretet körforgását szimbolizálva.

 

A találkozó Bécs közelében Vösendorfban a Pyramide hotelben lesz.

Ott nem lesz lehetőséged vásárolni vagy pénzt felvenni, váltani.

Kérlek, az érvényes személyidet vagy útleveledet is hozzd! :-)

 

Tervezett menetrend:

1.     Indulás vasárnap 7 órakor a Déli pu. mellől Bécsbe

2.     3 alkalommal szeretnénk bemenni Bracohoz

4.     Tervezett érkezés Bp-re kb. 19.30 -20h

Költségek:

1.     Az útiköltség kb. 5-7eFt a résztvevők számától függően
        Lemondás esetén csak akkor tudom visszaadni a pénzt, ha hozol magad helyett mást, vagy lesz várólistán helyettes.

2.     1-2 szál virág 

3.     Belépő (alkalmanként 5 Euro, tehát 15 Euro/fő) 

         Kérlek, Euróban, készpénzben hozd magaddal!

4.   Innivaló és ennivaló,  költőpénz, mert benzinkutaknál tudsz enni, kávézni, ahol megállunk.

 

Lemondás:

Amennyiben van a várólistán helyettes, és még időben szólsz, vagy hozol valakit magad helyett, nem terhel költség az úttal kapcsolatban. Ha nem, az útiköltségedet megkérlek, fizesd ki, mert a többiek költségének kalkulációja így készült!

 

Kérlek, mielőbb jelezd szándékodat!

Jelentkezés Krisztics Áginál    Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  vagy   0620/ 447 2318 

 

Gyógyulni vágyó családtag/ ismerős fényképét is lehet hozni.

A javaslat a mértéktartás. Nem szükséges nagynak lennie, és hasznos, ha nem sok van. 2-3 normál méretű fotó javasolt. Nem fontos, hogy friss legyen.

Ez csak azonosításra szolgál, hogy ő is "jelen legyen" velünk.

 

 

Budapesten a Délinél találkozunk a CBA előtt fél 7 és háromnegyed 7 között. Ez a baloldali mellékutca, ha szemben állsz a Délivel.

A térképet és fotót itt találod: 

https://www.google.hu/maps/place/Bahnhof+Bisztr%C3%B3+S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/@47.499069,19.025988,17z/data=!4m7!1m4!3m3!1s0x4741dc20ebf3c075:0x16aa78e0845931c5!2zRMOpbGkgcMOhbHlhdWR2YXI!3b1!3m1!1s0x0:0xa61556fe1eff8ebc?hl=en

https://www.google.hu/maps/@47.499069,19.025988,3a,75y,180h,81.31t/data=!3m4!1e1!3m2!1sNO9osSDJC8ZDiFAzeFLgQw!2e0!6m1!1e1?hl=en

 

Ha autóval jössz, hétvégén ingyen tudsz parkolni ugyanebben az utcában egy kicsit beljebb: Kosciuszkó Tádé u.

Terv szerint 7-kor indulunk. Kérlek, érkezz időben!

 

A virágot megveszem és hozom közösen annak, aki nem mondja le.
Ez a legegyszerűbb. A virág ára is bele fog férni az útiköltségbe.

Bármi kérdés van, köszönöm, ha jelzitek: Krisztics Ági 0620/ 447 2318

 

Csodás és hasznos utat Nekünk! Áldás!

A szervező: Krisztics Ági

 

Helyszin

Eseménytípus:
Spirituális utazás

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet