Navigáció

Főoldal Időpontok szerint Részletek - Boldogság Lélekdal meditációval

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés


E-mail Nyomtatás

Időpontok szerint

Esemény 

Esemény:
Boldogság Lélekdal meditációval
Mikor:
2015.06.18 18.00 h - 20.00 h
Hol:
Budapest - II., Lövőház u. 29. I/3.
Kategória:
Hangterápia

Leírás

        LÉLEKDAL - MEDITÁCIÓ


A Lélekdal-meditáció egy olyan újszerű és mégis ősi  meditációs módszer, amely a nyugati és keleti hangtudományt, hanggyógyászatot ötvözi. Nem mantrázás a szó ismertebb értelmében.

 

Nem szükséges hozzá „jó hang”, sem zenei képzettség. Bárkinek ajánlott, akinek hangja és lelke van. 

Lélekdal-meditációt lehet egyénileg, pár(kapcsolat)ban, valamint csoportosan is végezni. Csoportban a hatásai még intenzívebbek, erőteljesebbek. Párkapcsolatban gyakorolva rendkívül jó összhangteremtő ereje van. A rendszeres gyakorlás  olyan területeken hoz változást, gyógyulást, ahol már évek óta el vagy(tok) akadva folyamatosan (egészség, magánélet, hivatás, anyagi terület, érzelmi gátak stb.).

 

A koncentrált, teremtő hangmunkával a világodat, a létedet tudatosabban teremted.

 

Manapság a legnagyobb harc az energiáért folyik. Mindenhol a világban és mindenféle értelemben. A Lélekdal-meditációval onnan merítesz erőt, ahol az energia végtelen. Létrehozza az imához, a meditációhoz hasonlóan azt a vertikális kapcsolatot, aminek a segítségével nem másokból, más emberekből, eszközökből, dolgokból, tárgyakból merítesz erőt és energiát, hanem önmagadon keresztül engeded be a Létezés végtelen erejét. A Lélekdal-meditációval közelebb kerülsz valódi Önmagadhoz, a testi-lelki-szellemi folyamatok tudatosabb felismeréséhez, a létezésed örömteli csodájához, ami a hangodból fakad. A Hanggal - mint teremtő őserővel - kapcsolatba lépve, megszűnik az elme örökös pörgés, és átveszi a helyét a varázslatosan izgalmas és ugyanakkor békés Jelenlét. Ezekkel az egyszerű és hatékony hanggyakorlatokkal olyan lelki mélységeket lehet megélni és megtapasztalni, amelyek az ember testét-lelkét és szellemét egyaránt feltöltik és gyógyítják.

Meghallatja Veled az ősi hangot, ahonnan teremtődtél és ahová visszatérsz. Megérzed általa azt, hogy ki és mi vagy a szavak mögött, a maszkok és a szerepek mögött. Erőt merítesz belőle, hogy megtaláld és végezd a faladatod a földön, hogy értelmet és fényt találj a mindennapjaidban. És legfőképp örömet. Örömet abban, hogy létezel. A Lélekdal-meditáció belőled és hozzád szól. Hazahív.

 

Lélekdal elött és 3 perccel utána

                                 Aurafotó lélekdal elött és utána 3 perccel

 

 

Minden második csütörtökön a Létezés Öröme Kötpontban

 

Terembérleti díj: 1.000Ft

Vezeti: Bálint Piroska

www.lelekdal.hu

https://www.facebook.com/lelekdal?fref=ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyszin

Térkép
Eseménytípus:
Budapest
Utca:
Lövőház u. 29.
Irányítószám:
1024
Város:
II., Lövőház u. 29. I/3.
Megye:
Pest
Ország:
Ország: hu

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet