Navigáció

Főoldal Időpontok szerint Részletek - Munay-Ki inka energia átadás és tanfolyam

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés


E-mail Nyomtatás

Időpontok szerint

Esemény 

Esemény:
Munay-Ki inka energia átadás és tanfolyam
Mikor:
2015.10.17 - 2015.10.18 10.00 h - 18.00 h
Hol:
Budapest - II., Lövőház u. 29. I/3.
Kategória:
Meditáció

Leírás

            Munay-Ki 

  inka energia átadás

          és tanfolyam


 

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás.

A Munay-Ki egy kecsua szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek”.

 

A Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. (Homo Luminous- Fénylő ember). A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig.

A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek átrendezik ideg és energia pályáinkat, és így magasabb szintre emelik a tudatosságot. A kilenc rituálé során a beavatottak a bölcsesség és az erő emberévé válnak. A Munay- Ki beavatás után érzékelhetővé válik a rezgésszint emelkedés, és ezzel párhuzamosan a fény- lények jelenléte, aki bölcsességükkel segítenek az utunkon. Annyit kell csak tennünk, hogy kitárjuk szívünket a ’Földőrzők’ bölcsességének és mindez a miénk. S amint kapcsolatba lépünk velük, olyan történeteket tudunk majd előidézni, melyeket soha nem tapasztaltunk személyesen, de amelyek mostantól a miénkké válnak. Emlékezni fogunk a múltra, és összekapcsolódunk jövőbeni, bölcsebb önmagunkkal, így tulajdonképpen a bennünk jelenleg lehetőségként élő fény-lény lesz a vezetőnk.

 

Az idő MOST jött el!!!

 

Az ősi amerikai próféciák beszélnek egy új emberiség eljöveteléről – akik transzcendentális természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. A Munay-Ki a kód ehhez az új emberiséghez, amely energia átvitellel jut el egyik embertől a másikig. 2006-ig a Munay- Ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető, és szájról szájra terjedt. Az andokbeli öregek úgy hiszik, hogy az emberi történelem most egy kritikus ponthoz érkezett, és ezért a rítusok minél több emberhez el kell, hogy érjenek. A Munay- Ki rítusokat Dr. Alberto Villoldo orvos ( www.munay-ki.org ) hozta át a nyugati civilizáció számára 2006-ban.

 

 

Hogyan fog az életed változni a Munay-Ki- val?

·         A Munay-Ki kilenc beavatási rituáléból áll, amelyek segítenekmegemelni a rezgésszintedet

·         Mélyebb kapcsolatokatalakítasz ki magasabb rendű éneddel

·         Felébred a kezeidben agyógyító erő

·         Könnyebben meglátod majd a teljes képet és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni

·         Tudod ki vagy és szereted önmagadat

·         Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy: a lelked, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad

·         Határozottabb, tisztább és bátrabb leszel

·         Életcélod világosabbá válik előtted, és követni fogod , ami örömet okoz neked.

·         Könnyebben fogsz egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni

·         Könnyebben zárod ki azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek

·         Csodálatos módon megváltozol. A világ csodálatos módon megváltozik körülötted.

·         Az életed könnyebben áramlik majd és felfigyelsz a téged körülvevőcsodálatos dolgokra.

·         Elkezded igazából tudni, hogy „Minden Rendben Van” és, hogy „Menny a Földön” ténylegesen elérhető

 

 

Mit tehetsz, miután megkaptad a Kilenc Rítust?

Eme beavatási rítusok lényegében felerősítenek minket, hogy fellépjünk a Föld és minden teremtmény védelméért.

Amikor egy Földőrző átadja a Munay-Kit egy diáknak, akkor maguk a fénylő teremtmények adják tovább bölcsességüket a mester fején keresztül, ahogy annak homloka összeér a diák homlokával. Ahhoz, hogy ezt az energia információt átadja, a Földőrző egyszerűen fenntartja azt a szent állapotot és annak a szintnek a rezgését, amit át akar adni. Annak ellenére, hogy ezen beavatáson nem mehetsz át önmagad, amint részesültél mind a kilenc rituáléban, azok immár a tieid, hogy átadd másoknak, ahogyan szeretnéd. Beavathatsz embereket az egyik, néhány, vagy mindegyik rítusba, azonban a Pi kő csak azoknak jár, akik mind a kilenc rítusban részesültek.

Remélhetőleg a rituálék minél több emberhez elérnek majd. A prófécia szerint, ekkor tanúi lehetünk az új emberiség és civilizáció születésének a bolygón. Mi vagyunk Azok, akikre vártunk.

 

A Beavatási Rítusok

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa

E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ők a múlt Földőrzői, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhető el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, miközben alszol vagy meditálsz, hogy begyógyítsák a múlt és egyben őseink sebeit. Ezen rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz áldott lesz.

 

Második Rítus: Az Erő Sávjai

A második rítus öt energia sávot tartalmaz, a földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt reprezentálva. A sávok a Fénylő Energia Testedbe kerülnek elhelyezésre, és mint egy filter, bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik, így ezen energiák táplálni tudnak téged, ahelyett, hogy megbetegítenének. Az Erő Sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A világban, ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak.

 

Harmadik Rítus: Harmónia Rítus

 

A rítus során hét archetípust kapsz a csakráidba. Az archetípusok úgy kerülnek a testedbe, mint a  magok, mikor elültetik őket. Ezek a magok tűzzel lesznek csíráztatva, amihez több tűz szertartást kell végrehajtanod, hogy felébreszd őket és segíts nekik nőni. Ezek után segítenek a lelki salakanyagokat megtisztítani, melyek a csakráidban halmozódtak föl, így azok eredeti, szivárványszíneikben tudnak majd ragyogni. E rituálé segít, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

 

 

 

Negyedik Rítus: Látnokok Rítusa

E rítus fény utakat helyez el, melyek összekötik a látókérget a harmadik szem és a szív csakrával. A rítus felébreszti a benned rejlő látnokot és a képességet, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát és a lelkeket.

 

Ötödik Rítus: Napőrzők (Daykeeper’s) Rítusa

A rítus mestergyógyítók generációival köt össze, a múlt Daykeeper-jeivel azaz Napőrzőivel. Ők képesek segítségül hívni az ősi szent oltárokat, mint például a Machu Picchu- t vagy Stonehange-t, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak a földre. A Napőrzők hívják a Napot, hogy minden nap keljen fel. Képesek az embereket harmóniába hozni a Földanyával. A Napőrzők voltak a gyógyítók, a gyógynövény szakértők és a bábák is. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását. A rituálé segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.

 

Hatodik Rítus: Bölcsességőrzők Rítusa

Összeköt téged fényes teremtmények generációival a múltból és a jövőből. A legenda szerint az ősi bölcsesség a magas hegységekben lakozik. Ez a rituálé a hófedte csúcsokkal van kapcsolatban, az erő szent helyeivel, ahol fenséges dolgokkal lehet találkozni. Ez a rituálé a belső férfiasságod gyógyulását segít elő. Hozzájárul, hogy kilépj az időből, és megtapasztald az időtlenséget. A Bölcsességőrzők generációja gyógyító férfiak és nők a múltból, akik legyőzték a halált és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait, és hogy megosszák azokat másokkal, amikor az időszerűvé válik.

 

Hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa

A rítus összeköt téged az arkangyalokkal, akik a galaxisunk védelmezői. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, és meg tudják idézni erejüket bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnokok képességét és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt téged a csillagokkal és a Nappal.

 

 

 

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

E rítus biztonságban átjuttat téged a változásokon, amelyeket az Aranykorba lépve jönnek majd. Mikor részesülsz ebben a rituáléban, fizikailag elkezdesz Homo Luminous- szá válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik, és ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben.

 

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus

Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő fény és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban. E rituálé 2006 nyarán lett elhozva nekünk andoki inka idősöktől, azelőtt még sosem volt elérhető a Földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették ’Krisztus vagy Buddha Tudatukat’ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de nem volt lehetséges, hogy a megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak, egészen mostanáig.

fordítás: Inkret Bogi, Arató Mónika

 

A Munay- Ki beavatást két féle módon kaphatod meg, választásod szerint:

megkapod a beavatásokat, de nem tanulod meg továbbadni - 1 napos átadás,

vagy oktatói képzést is kapsz, hogy később Te is tovább tudd adni - ez 2 napot vesz igénybe.

Ezen a 2 napon átadásra kerül a 9 rítus, és ezek átadási módját is gyakoroljuk.

Előzetes jelentkezés esetén, - ha szükséges - kitűzök újabb időpontot is.

 

Szombaton és vasárnap 10 -kb. 18h-ig.

 

Vezeti: Krisztics Ági Fabijenna

Díja: 30.000Ft

 

Az átadás kis létszámú csoportokban történik.

Kérlek, jelentkezz mielőbb Krisztics Áginál!

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  vagy 0620/ 447 2318!

 

Helyszin

Térkép
Eseménytípus:
Budapest
Utca:
Lövőház u. 29.
Irányítószám:
1024
Város:
II., Lövőház u. 29. I/3.
Megye:
Pest
Ország:
Ország: hu

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet