Navigáció

Főoldal Időpontok szerint Részletek - Egyéni auraelemzés tanácsadással

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés


E-mail Nyomtatás

Időpontok szerint

Esemény 

Esemény:
Egyéni auraelemzés tanácsadással
Mikor:
2015.05.22 12.00 h - 20.00 h
Hol:
Budapest - II., Lövőház u. 29. I/3.
Kategória:
Rendszeres események

Leírás

                        AURAELEMZÉS

                teljeskörű tanácsadással

             Bognár Tas auraszakértővel


 

Bognár Tas auralátó több éves keleti tanulmányai és nyugaton elsajátított technikái az elemzést egyedülállóvá teszik. Évek óta több tízezer kliensének segített országszerte, és nem csak alkalmazza a technikákat és az auralátást, de tanítja és kutatja is azokat főállásban.

 

Az aura maga a lélek teste.Érzelmi és gondolati mezőnek is hívhatjuk,  melyben helyet kapnak bizonyos testi információk is. Ezért az aura olyan egyedi mint az ujjlenyomat. Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről alapvető jellemzőiről, és csakráink töltöttségi állapotáról. Bár testi, lelki és szellemi hatásokra folyamatosan változik, mégis alapjaiban szinte állandó képet mutat az aura.

 

Az elemzés részletes térképet ada test, a lélek és a szellem erősségeiről, gyengeségeiről, blokkjairól, életmódbeli hiányairól. Kiderülhet, milyen rejtett lelki vagy egyéb okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő -és gyakran visszatérő- problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát is újabb elemzés segítségével. Az auraelemzés alapos személyiségfeltárása pedig hasonlít egy asztrológiai, grafológiai kineziológiai és  számmisztikai elemzéshez, együttvéve. Lévén, hogy az elemzés hétköznapi, érthető nyelven folyik, nem száll el szélsőségesen ezoterikus irányba, így az élet minden területéről érkeztek már kliensek: bankigazgatók, politikusok, sztárzenészek, élsportolók és színészek ugyanúgy, mint hétköznapibb gyógyítók, gyógyulni vágyók, indigók, anyukák gyermekükkel vagy kamaszkorú pályaválasztók.

 

A tanácsadás széleskörű megoldásokat kínálaz elemzésen feltárt egyedi problémákra, személyi(ségi) kérdésekre, hivatás megtalálására, energiahiány teljes feltöltésére, párkapcsolati gondokra, érzelmi élet töltésére, stresszkezelésre és számtalan egyedi, speciális problémára. Szükség esetén jól kipróbált és bevált professzionális szakembergárda áll a háttérben a testi és lelki problémák szakszerű kezelésére, mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászat teljes palettájáról. Amennyiben a kliens megfogadja a tanácsokat, egészen biztosan feltöltődik feltárt hiányossága, még akkor is, ha valójában semmi komolyabb baja látszólag nincsen, hiszen még a normálnak vélt állapotból is lehet még jobb állapotba kerülni! És amennyiben a lélek testének kisugárzása világosabb lesz, úgy testi, lelki és szellemi folyamatok is több energiához jutnak, ezzel pozitívabb lendületet kapnak életünk dolgai minden téren!

 

www.auraszakerto.huoldalon további részletes információkat kaphat az elemzésről, a tanfolyamokról, korábbi cikkekről, illetve egyedülálló kutatási aurafotókat tekinthet meg, melyből kiderül milyen hatásokra hogyan változik életadó auránk (terhesség folyamata, reiki hatása, kristálygyógyászat, berúgás és a másnap, fényterápia, indigó aura stb.)

 

Egy alulműködő kliens folyamatos feltöltődése pár hét alatt az elemzés és tanácsadás hatására.

 

 

Bognár Tas

www.auraszakerto.hu

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Az auraelemzés és tanácsadás ára:  8.000Ft

 

 

AURAELEMZÉS tapasztalatok:

 

"Szépséges napot Tas!
A találkozásunk óta markáns változások indultak meg bennem, olyan belső események, amik végre a küszöbön túl löknek. Az ajtóban álltam már hosszú évek óta, de nem léptem....mert nem tudtam, merre tegyem...s senki más sem tudta helyettem.
Szeretnék beszélgetni Veled a Tanításról, a Lehetőségekről, a Célról s Mindenről!
Szeretet. Ölelés."

 

"Nagy hatással volt rám az aurafotózás... amit elmondhatok: nagyon érzékeny, pontos és természetesen szinte természetfölötti az a látás, amellyel adsz. Ebben úgy érzem nem kevés munka is van, az adottságaidon túl...bár számomra nem elképzelhetetlen, hogy "át lehessen látni valakin", mégis, ahogy megélem mindezt, az az ámulás...úgyhogy köszönöm, hogy ilyen konkrétan rávilágítottál a lényegre."

 

"nagyon sokat adott nekem a tegnap esti másfél órás beszélgetés, köszönöm szépen, hogy az utamba kerültél!! :-)))"

 

"Te egy Kincs vagy! Köszönöm!"

 

"...személyes beszélgetésre szeretnék időpontot kérni. Kislányom illetve kisfiammal (őt még csak mondtad, hogy ha két év múlva megszületik akkor Lidi imádni fogja, tényleg így van) kapcsolatosan. ... Rettentő sok minden valóban úgy lett ahogy anno mondtad, pedig tervben sem volt még, illetve ahogy egyre cseperedik és kinyílik a világ felé...."

 

"Bevallom őszintén, először hitetlenkedve hallgattam, amint ánézted testem röntgen szerűen, de mivel elküldtél természetgyógyászhoz, hát elmentem. És valóban, minden amit mondtál -műszerek által mérten- beigazolódott. Ennek hatására nekikezdtem az általad és a gyógyász által is javasolt Hydro-Colon terápiának...azóta szárnyalok. Tisztelettel és köszönettel tartozom!"

 

"Nagyon jó volt az aurafotózás, örültem, hogy megismertelek, amiket mondtál abszolút valós volt! Köszi még egyszer! Igyekszem a tanácsaidat betartani!"

 

“Köszönöm szépen, hogy fogadtad az öcsém ...Nagyon sokat kapott tőled - ő mondta ezt -,  és én is azt láttam, hogy az a lelki teher, amivel érkezett, jócskán eltűnt róla. Most már képes a történteket sokkal tárgyilagosabban, mégis a szívén át látni. Nem akarok nagy szavakat használni, de nekem úgy tűnt,  hogy a megbocsátás megszületett benne. 3 hét múlva jön újra haza vizsgázni, újra fel akar keresni téged - ha lehetséges. szóval, köszönöm. szép napot kívánok”

 

“Isten adta képességeddel/tehetségeddel mindent elmondttál rólam, nem csak lelkileg és szellemileg, de testileg is CT szinten láttál a csigolyáimba...nem tudom hogy csináltad. DE nagyon köszönöm, hogy megerősítetted az orvosok véleményét, miszerint a gyomordaganat biztosan nem rosszindulatú...ezért nem kell műteni! Tisztelettel!”

 

“Azon kívül, hogy minden korábbi sérülésem, aktuális betegségeim, és jövőbeni betegségekre való hajlamaim elmondtad, történt egy nagyon érdekes dolog. Elmondtad hogy nézett ki korábban elhunyt apukám, majd kapcsolatba lépve vele, elmondtad őszinte érzéseit. Ez nagyon megmozgatott érzelmileg, egyben feloldotta vele kapcsolatos rossz érzéseimet valamelyest. Nemcsak látó, de médium is vagy, ha nem tudnád! Köszönöm!”

 

“Még decemberben a Fény-forrásban néztél meg engem, és akkor nekem azt mondtad, hogy a könyvbemutatón látsz mellettem egy külföldi férfit, akkor azt mondtad, hogy úgy érzed, hogy fáj a keze az illetőnek. Még előtte megkérdezted mitegy mellékesen, hogy internetet használok-e.
Azóta az történt, hogy interneten megismerkedtem most egy hete egy magyar férfival aki Thaiföldön van most, de igazából Svájcban él. Hirtelen nagyon közel kerültünk egymáshoz így a neten keresztül. Kiderült, hogy egy betegsége
van, ami elég komoly. Egy autoimmun betegség ami az összes izület kopását eredményezi.
Szóval ténylegesen fáj a keze. Ez az egyik tünete a betegségének. Minden jel arra mutat, hogy az ő jelenlétét érezted. Akkor azt is mondtad,hogy látsz egy jövendő gyermeket mellettem, de mintha nem ez a férfi lenne az apja (most még lehet gyereke, de egy idő után a betegség előre haladásával ez már nem valószinű).”

 

“Nem csak az aurám -és baráti köröm aurájának- átnézése volt teljesen pontos, de ugyanazt elmondtad, amit korábban a belgyógyászom, így most már ennyi megerősítés után tényleg nekikezdek az orvos ajánlotta terápiáknak. Köszi”

 

“Régóta depresziósnak tituláltak, de Te rámutattál, hogy itt inkább érzelmi instabilitásról lehet szó...és tényleg. Nem tudom hogy köszönjem meg, nagyon nagyon sokat segítettél! Köszönöm!!! Csókollak, Évi (ui.: azóta a gyökércsakrám erősítésével tényleg erősebbnek érzem magam a szivcsakra okozta érzelmek hatásainak elviselésében!)”

 

“Kedves Tas, remélem nem okozok klientúra visszaesést, ha a következő rendezvényemre jövőknek azt mondtam, hogy itt "élve boncolás" lesz? Remélem nem értették félre :)”

 

“...hát előtted nincs titkolni valóm :) ...”

 

“Nekikezdtem az általad ajánlott ... tudatalatti tisztításának, és azóta a hangom is megváltozott, a levegő is csak úgy ömlik be a légcsövemen. Véleményem szerint itt nem csak amolyan tisztogatásról van szó, hanem az ezzel egybekötött testi, fizikai dolgok is kezdenek a helyükre kerülni. Azóta édesapámmal is meglágyult a kommunikáció....remélem társkapcsolataimban is megmutatkozik ez majd!!! Fantasztikus vagy!”

 

“...leginkább az volt döbbenetes, hogy évre pontosan megmondtad melyik sérülést milyen sporttal szereztem. A kézilabdás sérülésemet, amit 4 évvel korábban szereztem, meg tudtad különböztetni a lovaglással szerzett farokcsonti sérülésemtől. És TUDTAD mi-mikor történt és hogyan. Nem értem hogy csinálod, de ettől az egésztől kiráz a hideg...”

 

“Szkeptikusan ültem be hozzád, de "hívőként" léptem ki. Amikor fiamat átnézted, megemlítetted, hogy egy kerekes sport (görkorcsolya) és egy labdajáték (foci) okozta a térdsérüléseit. Utána már csak tátott szájjal figyeltem, és jegyzeteltem az elhangzottakat, amik a betegségekre való hajlamokat illeti. Azt gondolom, mindenkinek, akinek gyereke van, el kéne menjen hozzád, mert idejekorán felmérni a gyerek betegségekre való hajlamait azthiszem (biztos vagyok benne) igencsak betegségmegelőző hatású! És örülök, hogy nem kerteltél, őszintén megmondtad neki gyengeségeit, és erősségeit is. Jó, hogy nem csak mindig tőlem hallja a dolgokat, bár igazad van, erősítenem kéne az erősségeit is, nem csak a gyengeségeit :)
Sok sikert kívánok!”

 

“Jó hírekről szeretnék beszámolni. Az a lány vagyok, akinek az aurafotóját a türkiz kristály kapcsán kitetted a homepagedre. Októberben jártam nálad először, februárban utoljára. ... képzeld amióta nálad jártam, tanácsaid betartásának következtében tavaly december óta megszüntek a menstuációs görcseim, ami majd 20 éve kínozott minden hónapban. Volt, hogy az első napon olyan rosszul voltam, hogy összeestem, vagy haza kellett mennem a munkából. Úgyhogy most ez nekem nagyon nagy előrelépés! Nagyon köszi mégegyszer és kellemes húsvétot!”

 

“Nagyon szépen köszönöm, amiket Édesanyámnak és Nekem szombaton mondtál. Mindkettőnknek önbizalmat adtál!

Küldtem is hozzád egy újabb delikvenst :-)”

 

„…teljes pontossággal tettél leírást rólam;

a szakadt foltocska begyógyult aurámon, megtaláltam a párom, összeköltöztünk…”

 

 

Helyszin

Térkép
Eseménytípus:
Budapest
Utca:
Lövőház u. 29.
Irányítószám:
1024
Város:
II., Lövőház u. 29. I/3.
Megye:
Pest
Ország:
Ország: hu

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet