Navigáció

Főoldal Írások Közvetítések A szavak rezgése átrendezi életed terét

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

A szavak rezgése átrendezi életed terét PDF Nyomtatás E-mail

A szavak rezgése átrendezi életed terét

 

 

A szavak rezgést keltenek. A szeretet betűi (lásd alul) egy magas rezgéstartományt képviselnek, így hamar átrendezik energetikailag a teret.

Az emberi szavak, bár alacsonyabb hatásfokkal, de ugyanezt teszik. Tehát tőletek függ milyen rezgéssel töltitek fel magatokat: az taszít vagy vonz, illetve mit taszít és mit vonz.

Ti emberek rezgés-mágnes vagytok. Ezért fontos, hogy megtanítsátok magatokat a jelenre, annak érzéseire és gondolataira figyelni.

Így jöhettek rá mikor teremtetek megatoknak olyan eseményt, személyt, érzést, stb., amit aztán nem tudtok elfogadni. A tudatos figyelem segítségével megtanulhatjátok, mivel vagy mitől vonzzátok be az életetekbe azt, amire vágytok, vagy amire szükségetek van.

Ezeket a dolgokat az eszetek/egótok helyett a szívetekkel tanuljátok. Ez azt jelenti, csak figyeltek. Ítéletmentesen szemlélitek azt, ami van, kívülről, mintha egy kívülálló személyt  figyelnél. Ez a figyelő álláspont egy idő után nagy felismerésekhez vezet. Csak szorgos gyakorlással sajátítható el az ITT és MOST pillanatában.

            HUALLA MO

 

(JolÉva közvetítés)