Navigáció

Főoldal

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés

KvantumMátrix Átalakítás PDF Nyomtatás E-mail

 

A kvantumgyógyítás a mai gyors energetikai változásoknak megfelelő problémamegoldások egyike,

amely korlátok nélkül, tudatszintünk függvényében alkalmazható.

Ismerkedj meg a lélekinformatikával!


 

A KvantumMátrix Átalakítás

 

Ide kattintva megnézheted a témával kapcsolatos rövid videót (19perc):

 

 

Minden lehetséges!

 

altA két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására. A kvantum mező szinkronizáció a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A kvantummezőben minden fény és információ. Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az információs mezőre. A 2 pont módszer és a mátrix energia könnyen, gyorsan és egyszerűen átalakítja fizikai és érzelmi állapotunkat, valamint életünk általános kérdéseit. Például az önbizalom vagy önbecsülés hiány a hiedelmek tömeges törlésével és az önértékelés többirányú támogatásával kezelhető az információs mező átalakításával. A kvantum gyógyítást meg lehet tanulni és alkalmazni anélkül, hogy korábbi ismereteink lennének a fizika, a terápia vagy coaching területéről. A mátrixenergetika összefér minden más technikával, módszerrel.

 

 

Mi a Kvantum Mátrix vagy Kvantum Mező?

 

 

altA kvantumfizika megállapította, hogy az emberi lények is "mint minden létező" (élőlények, látszólag "élettelen" anyagok, stb.), energetikai egységek, melyek mindegyike energiamezővel rendelkezik, és elemi szinten minden mindennel össze van kötve - mint bármi ebben a világban. Ez a pulzáló energiamező az alfája és az omegája létezésünknek. A KvantumMátrix vagy Kvantum Mező egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, kölcsönhatással rendelkező energiamező, mely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget. A kvantumfizika "nullponti mező"-nek vagy egyszerűen "mező"-nek nevezi. "The Field" - a mező, ahogy Einstein egyszer tömören megfogalmazta: "az egyetlen valóság".

 

A módszer kialakulása: A Mátrix technikák eredete ősi Hawaii (Mágikus Érintés néven), Dr. Richard Bartlett (könyve: Mátrixenergetika) és Dr. Frank Kinslow (könyve: Az azonnali gyógyulás titka) tették világszerte ismertté a 2pontos módszert.

 

Mi történik a "Kvantum Mátrix Átalakítás- 2 pont" módszerben?

 

Személyes Kvantum Mező tartalmaz minden információt a fizikai testünkről, a múltunkról, a hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, sőt benne találjuk az önértékelés információját is. A korábbi valóság összeomlik a kvantumgyógyítás szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése, a lélek gyógyulása bekövetkezik. A szinkronizáció hatását és ennek a könnyen megtanulható módszernek az alkalmazhatóságát csupán képzeletünk korlátozza. A Mátrixenergia segítségével megváltoztathatjuk a kvantum tudat mező tartalmát, egyre többet és többet érthetünk meg önmagunkról, miközben együttműködünk a saját lelkünkkel. Így rendkívüli eredményeket érhetünk el. Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat, és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában is sokat segíthet. Ötletes találmányokat hozhatsz létre és felfedezéseket tehetsz, műalkotásokat hozhatsz létre és kimagasló eredményeket érhetsz el kereskedelmi vagy bármely más szakmai területen, boldog kapcsolatban teljesedhetsz ki, egészséges életet élhetsz, vágyaidat valóra válthatod, spirituális lelki fejlődésedet előmozdíthatod a kvantumszinkronizáció segítségével. Lelked összes képessége és az ehhez szükséges minden információ személyes kvantum tudat meződben jelen van. Kívánom, hogy ez a felismerés a gyakorlatban megvalósuljon, hiszen a KvantumMátrix transzformáció tudatod erejével a lélek igazi kalandja.

 

Mátrix szellemi műhelyeinkről részletesebben

 

 

A KvantumMátrix Átalakítás személyes megtapasztalása

 egyéni egyeztetéssel

 

alt

 

Ha szeretnéd megismerni és megtapasztalni saját magadon a kvantummező átalakítás élményét és hatását, szeretettel várunk!
A bemutatón rövid beszélgetés után kipróbálhatod a kvantumszinkronizáció kezelést.

Hívd érdeklődő ismerőseidet is, hogy ők is megkaphassák ezt az áldást!

 

 

Érdeklődés, jelentkezés: Krisztics Ágnes 0620/ 447 2318 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Helyszín: Létezés Öröme Központ, Budapest II., Lövőház u. 29 I/3.

 

A bemutató ingyenes.

Kérünk, ha teheted, járulj hozzá költségeinkhez!

 

Mátrix szellemi műhelyeinkről részletesebben

 

alt